Nyheder

FOUR SURE

Nu er den nye Four Sure stolefamilie kommet, samlet uden brug af skruer eller bolte, der gør det ekstremt stærk, reducerer støj og gør det let at skille ad i sine bestanddele og genanvende.

De fåes i mange farver med og uden polstring og i mange forskellige stel, kun kreativiteten sætter grænser.

Ring 70 20 10 30 for mere information eller tjek her på siden.

 


SPECIAL SKRANKER…..

Vi har et stort udvalg af standard skranker til receptioner, som kan laves i forskellige farver, træsorter og overflader.Derudover er vi specialister til at lave specialløsninger, så vi tilpasser skranken til netop jeres domicil eller opgave. Ring blot 70 20 10 30, og vi er klar til at hjælpe!

Se vores udvalg af skranker til receptioner her >>>.

 

 

 


INSPIRATIONSKATALOG FRA HAUBJERG INDRETNING

Her ses Haubjerg Indretnings seneste inspirationskatalog. Det er blot et lille udpluk af vores store og brede sortiment. Skal du have nyt kontor, mødelokale, kantine, eller indrettet et hotel eller skib, så er vi klar med vores ekspertise. Blot tag kontakt til os, så vi kan drøfte opgaven, og komme med det bedste løsningsforslag.

Klik her for at se vores katalog

 

 

 

 


SITTING BULL SÆKKESTOL

NYHED – Vi forhandler nu de kendte sækkestole fra Sitting Bull. Kampagnepris på sækkestol 190×130 cm (mange forskellige farver) – Kr. 960,- ex. moms

 

 

 

 

 

 

 


ERFAREN MEDARBEJDER OVERTAGER MØBELFIRMA

Gennem længere tid har den 36-årige Kenneth Petersen, Vejen, overvejet at etablere egen forretning, og det bliver nu en realitet. Han har netop overtaget aktiverne i det kendte møbelfirma i Holsted og København, Haubjerg, der er lukket.

– Det er en drøm, der nu går i opfyldelse, og det er lykkedes at få en go’ aftale omkring overtagelsen. Jeg kan fortsætte med de samme leverandører, og jeg har allerede haft kontakt med mange af kunderne, og det tegner også rigtig positivt, fortæller Kenneth Petersen, der driver forretningen videre under navnet Haubjerg Indretning ApS.

Kenneth Petersen har 16 års erfaring med indretning, og de seneste otte år har han været ansat hos netop Haubjerg senest som salgschef. Her har han gennem årene skaffet mange gode kontakter, som han vil tage med over i det nye firma.

– Jeg har altid følt mig velkommen, når jeg er kommet rundt til kunderne, så jeg behøvede ikke megen betænkningstid, da det blev muligt for mig at overtage min nu tidligere arbejdsplads, fortsætter Kenneth Petersen.

Han gør det klart, at han ikke har ambitioner om at indrette Danmarks største erhvervsmøbelhus igen, da markedet pt. ikke er til det.

– Det handler om at komme ud til kunderne og lytte til deres ønsker og behov og derefter præsentere en skræddersyet løsning til den enkelte kunde. Det vigtigste er, at kunden er i centrum og får en ekstrem høj kundeservice, fastslår Kenneth Petersen.

I starten etablerer Haubjerg Indretning ApS alene et mindre showroom i Kolding med nogle af møblerne.

– Gennem årene har jeg været med til at indrette stort set alt. Det er alt lige fra store virksomhedsdomiciler, hoteller, feriecentre, handelsskoler og offentlige institutioner og til den private stue eller hjemmekontoret, fortæller den nye indehaver.
I første række henvender Haubjerg Indretning ApS sig til erhvervsdrivende og det offentlige, og ingen opgaver er hverken for lille eller for stor, men Kenneth Petersen gør det klart, at der også sælges møbler til private.

– Vi har et meget bredt og varieret produktprogram fra mange forskellige leverandører, og det betyder, at vi kan løse enhver indretningsopgave alt efter smag, behag og kvalitet, siger Kenneth Petersen.

Yderligere oplysninger:
Kenneth Petersen – 28 44 01 28


GARDINER OG SOL-AFSKÆRMNING 

Det er så dejligt, når solen skinner. Men solens stråler er hårde ved dit hjem. De bleger møbler, tæpper, planter og vægge, og direkte sollys kan hurtigt få en ny stue til at se slidt ud. Gardiner og persienner kan skærme mod solens skadelige egenskaber. Vi anbefaler naturligvis ikke, at livet fremover leves bag nedrullede gardiner. Men brug gardinerne, når I alligevel opholder jer udenfor – og midt på dagen, hvor sollyset er kraftigst.

 

 

Fjernbetjente Gardiner: Med en fjernbetjening i hånden kan man nu styre boligens gardiner så sollyset bliver budt velkommen eller helt lukket ude.

En motor kan kobles på alle gardinløsninger, uanset om du vælger rullegardiner, lamelgardiner, persienner, liftgardiner eller plisségardiner.

Udvalgte gardiner fås med alu bagside som isolerer og holder varmen ude om sommeren og varmen inde om vinteren.

For at læse mere om gardiner og solafskærmning fra Haubjerg klik her >>>

 

 


VÆG-TIL-VÆG TÆPPER / AFPASSEDE TÆPPER

Haubjerg A/S er leverendør af gode og slidstærke kvalitetstæpper. Vi forhandler bl.a. Fraster, ege tæpper, Danfloor og Storm carpet.

 

Haubjerg anbefaler bl.a. Ege Epoca fra Egetæpper:

 

Det er det stærkeste tæppe til kontor- og privat brug. Epoca kvaliteten er den mest brugte og findes i rigtig mange forskellige modeller.

Inkl. tæppefliser. Epoca er lavet af 100 % Polyamid og er antistatisk og smudsafvisende da der er vævet en kul tråd i. Alle pletter kan fjernes! (5års pletgaranti = alle pletter skal kunne fjernes i min. 5 år.)

Mange tæpper kan laves efter eget mønster, billede, farver (også tæppefliser)

 

Se her for at læse mere om tæpper fra Haubjerg >>>


SPAR PÅ STRØMMEN MED LED LAMPER

 

Hos Haubjerg kan du bl.a. finde denne model. Den er ideel til belysning af skriveborde og arbejdsstationer.

Lysdioder er længe blevet rost til skyerne for deres høje energieffektivitet, og det tyske lysfirma Osram, ejet af Siemens, har i en større undersøgelse bevist, at de er fem gange så effektive som de gamle glødepærer. En LED pære bruger langt mindre strøm end både alm. og sparepærer og skal først skiftes efter ca. 20 år i forhold til alm. pærer der skal skiftes efter 1-2 år. Det kan samlet give store besparelser for din virksomhed.

Hos Haubjerg kan du gratis låne en LED lampe til dit kontor for at se om det er noget for dig.

Kontakt os eller lad os kontakte dig ved at skrive dine oplysninger her: /kontakt/ring-mig-op

Klik evt. på nedenstående link for at beregne, hvor meget du kan spare ved at skifte til diodepære:

http://www.prolys.dk/energi.php

 

 

 

 

 

 

 

 

 


NY SERIE FRA DENCON ”CALMA”

Calma er en tidløs og funktionel møbelserie til fremtidens kontraktmarked. Med fokus på ergonomi og funktionalitet er Calma den behagelige og fleksible indretning til store fælles rum eller det eksklusive kontor med former og funktionelle løsninger, der matcher moderne krav og behov. Med fokus på miljømæssige aspekter som akustik byder serien også på innovativ nytænkning.