Om os

For os er det gode samarbejde en af de afgørende faktor for at vi når i mål og kan imødekomme de behov, ønsker og krav der måtte være til den ønskede løsning. Vi har mere end 30 års erfaring i indretningsløsninger og møbler til forskellige typer af erhverv. Ofte starter dialogen med et opkald eller en online henvendelse, hvor vi derefter aftaler et personligt møde. Vi er specialister og sparringspartner når det kommer til indretning eller opgradering af møbler til virksomheder. Med personlig, funktionel og miljøvenlige møbler og design er vi i fællesskab med til at skabe rum til mennesker i høj kvalitet.

Landsdækkende

Haubjerg Indretning har kontor i Jylland og på Fyn. Hovedafdelingen ligger i Kolding.
Vi leverer og monterer i hele Danmark.

AFDELING PÅ FYN

Haubjerg Indretning udvider – Fynsk afdeling

I januar 2021 er det fynske møbelfirma FKC Møbler blevet en del af Haubjerg Indretning. Samarbejdet betyder at vi nu kan tilbyde vores kunder en god relation og et tæt samarbejde med indretningsløsninger og møbler på Fyn. Torben Hansen og Ole Søndergaard som er en del af FKC Møbler, er forsat ansat og vil være kontaktpersoner i firmaet på Fyn.

TELEFONBOKS.DK

Som en del af Haubjerg Indretnings mission vil vi gerne øge fokus på at løse hverdagens udfordringer med støj i det private og offentlige rum. Derfor tilbyder vi konceptet telefonboks.dk. Vi har Danmarks bredeste udvalg af telefonbokse, stillebokse og mødebokse, som giver os mulighed for at tilpasse de mange behov, ønsker og krav som bliver stillet til det optimale arbejdsmiljø hvor der er fokus på trivsel og velvære.

MISSION

Vi skaber professionelle indretningsløsninger til virksomheder. Det gør vi ved at have fokus på at opnå harmoni, god trivsel og velvære til mennesker i det private og offentlige rum. Vi gør en forskel.

VISION

Vi ønsker at være den fortrukne samarbejdspartner indenfor individuel og professionel erhvervsindretning i Danmark.

HAUBJERGS VÆRDIER

Vores fælles værdier i Haubjerg Indretning er at være professionelle, kreative og passioneret.

Værdierne udtrykker det vi er, det, vi står for og måden vi gør tingene på.

PROFESSIONELLE

Haubjerg Indretning sælger ikke bare møbler eller indretningsløsninger, vi omfavner det gode samarbejde og relationer individuelt. Vi holder hvad vi lover.

KREATIVE

Vi er løsningsorienteret og for os er det vigtigt at kreativitet, funktionalitet, design og god kvalitet er en del af løsningen. Kreativiteten afspejler altid det ønskede behov.

PASSIONERET

Vi brænder for at gøre en forskel. Vi sætter en ære i at være nærværende og troværdige samarbejdspartner. Vores fokus er at skabe løsninger som er tilpasset individuelt til mennesker og behov.

Bliv en del af haubjerg teamet

Ledige jobs

Der er ingen ledige jobs i øjeblikket.
Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@haubjerg.dk