Akustikvægge

Storrumskontoret eller det åbne kontorlandskab er en realitet på mange danske arbejdspladser. Det kommer nemlig med en del fordele, som f.eks. bedre mulighed for samarbejde og bedre fællesskab. Desværre er der dog også nogle ulemper ved det, som kan ødelægge både koncentration og produktivitet – nemlig støjniveauet. Det er derfor yderst vigtigt, at kontoret bliver indrettet med lydabsorbenter som akustikvægge for at reducere støjniveauet på kontoret.

Akustikvægge er en god løsning i storrumskontoret, da det ikke kun bidrager til at reducere støj og øge koncentrationen. Det er også en æstetisk løsning, som kan pifte ethvert kontor op. Akustikvægge fås nemlig i en masse skønne farver og designs og er altså også et møbel, der kan forskønne kontoret foruden at skærme det af for støj og larm. Sidst men ikke mindst er akustikvægge også en god løsning, når der skal skabes personlige rum til personalet. De kan nemlig sagtens bruges som skillevægge – og er på grund af alle dens gode egenskaber faktisk bedre til jobbet end almindelige skillevægge.

Er du interesseret i akustikvægge eller andre lydabsorbenter til dit kontor? Kontakt os og fortæl os om behovet, så hjælper vi med at finde den rigtige løsning.

Arbejder du i et åbent kontormiljø?

Så er det ret sikkert, at du på en eller anden måde er generet af støj i din dagligdag. Manglende vægge, der åbner op for de sociale rammer på arbejdet, skaber ofte støjgener, der kan problematisere arbejdsdagen.

Hos Haubjerg Indretning afhjælper vi støj-gener med bl.a. akustikvægge. Vi definerer behovet for et akustikdæmpende produkt, alt efter, hvilket behov, der skal dækkes i den aktuelle situation. Løsningen for en akustikvæg kan være en gulvskærm, et akustikdæmpende panel eller et flot panel af lyddæmpende materiale opsat på væggen. På den måde kan støj reduceres, og det kan give de ansatte en “roligere” hverdag på kontoret – uden at det går ud over indretningen.

Akustikvægge placeret rigtigt kan være et effektivt middel til at sikre lyddæmpning i lokaler. De kan placeres enkeltvis eller bygges op til en hel væg og samtidig fungere som rumdelere.

Akustikvægge i alle former og farver

Akustikvægge kan være høje og brede eller lave og smalle, helt afhængig af, hvor den skal placeres, og hvilke forstyrrelser, den skal hindre. Akustikvægge kan fås i mange størrelser og polstres i mange flotte farver. Dermed indgår et funktionelt møbel også som en del af et flot helhedsudtryk i lokalet.

Hvorfor ikke være lidt kreativ og opnå støjdæmpende effekt med nedhængte akustikvægge i form af løse paneler. Det er et super spændende produkt og bryder en traditionel kontorindretning på flotteste vis.

Sidst men ikke mindst kan vægge beklædes med lyddæmpende plader. Opbyg halve eller hele vægge med pladerne eller udsmyk med dit eget innovative design – og så vil du hurtigt mærke, at støj er en del af fortiden.

Vi har hjulpet mange til at få mere ro på kontoret. Skal vi også hjælpe dig? Ring til os på 70 20 10 30, eller send os en mail på info@haubjerg.dk, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.