Flot og klassisk BACKUP skranke eller receptionsdisk i flot og tidløst design, som kan tilpasses rummet og de mange funktioner, der er behov for. Vælg mellem en BACKUP skranke med NOTE eller et BACKUP hæve/sænkebord for en funktionel, ergonomisk og fleksibel skrankeløsning.

Førstehåndsindtrykket for en virksomhed er yderst væsenligt for at skabe en god og solid platform for et muligt samarbejde eller forhandling. Skranken er ofte det første, kunden eller gæsten møder og fungerer således som velkomst.

Skranken skal understøtte virksomhedens image og øvrige indretning samt opfylde de behov og ønsker, der stilles til det funktionelle design, som virksomhedens medarbejdere måtte have.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Med en skranke fra rumas, er I garanteret en skranke i højeste kvalitet. Den bliver indrettet nøjagtig, så den svarer til jeres behov og ønsker. Vores skranke designes og produceres i kvalitetsmaterialer på vores egne fabrikker i Aalborg, hvilket muliggør, at vi kan garantere topkvalitet. 

Indretningen og udformningen af skranken foretages altid i tæt samarbejde med dig som kunde, hvor vi sammen udarbejder en 3D-animeret skrankemodel. 

En skranke fra rumas kan desuden produceres i mange forskellige materialer – lige fra laminat og finér, til lak og bakteriehæmmende linoleum. Hvad med en eksklusiv topplade og taskehylde i eloxeret aluminium eller glas?

Udnyt med fordel de mange unikke egenskaber ved linoleum på jeres nye skranke:

  • Virker bakteriehæmmende og lydabsorberende
  • En overflade, der er behagelig at røre ved
  • Et naturligt og miljøvenligt materiale
  • Et værn mod ridser og pletter
  • En flot, mat overflade
  • Et antistatisk materiale
  • Et materiale, hvor farverne ikke falmer

Furniture linoleum er linoleum til møbler og det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe et sundt og spændende indeklima. Furniture linoleum er et naturligt produkt, som er fremstillet af linolie, harpiks, kalkstensmel og finmalet træmel.

Linoleum desk top kollektionen består af enkle og elegante farver, som giver et karakteristisk look. Serien byder på et væld af livlige farver, der er inspireret af nuancerne i træ og læder. Du kan også få en “hvid” eller en mørk antracit. Vælg mellem friske, kølige farver eller brændte og varme nuancer alt efter hvilken stemning, du vil tilføre lokalet.

Mål: H:106,5 cm x L:192 cm x D: 85 cm – kontakt os venligst vedrørende andre mål
Korpus: Lakeret, laminat, linoleum
Sokkel: Alu laminat
Topplade: 3 mm. eloxeret aluminium eller glas