Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Eksklusiv og stilfuld BASE skranke som er helt sin egen. BASE skranken tilfører rummet ro og styrke samtidig med at dine gæster får en oplevelse af rummelighed, ærlighed og professionalisme. BASE skranken består af kraftige sider, som indrettes med arbejdsplads – evt. et NOTE eller BACKUP hæve sænkebord for en funktionel, ergonomisk og fleksibel skrankeløsning. BASE skranke skallen kan lakeres eller polstres med finér, laminat eller linoleum.

Udnyt med fordel de mange unikke egenskaber ved linoleum på Jeres nye BASE skranke:

  • Virker bakteriehæmmende og lydabsorberende
  • En overflade, der er behagelig at røre ved
  • Et naturligt og miljøvenligt materiale
  • Et værn mod ridser og pletter
  • En flot, mat overflade
  • Et antistatisk materiale
  • Et materiale, hvor farverne ikke falmer

Furniture linoleum er linoleum til møbler og det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe et sundt og spændende indeklima. Furniture linoleum er et naturligt produkt, som er fremstillet af linolie, harpiks, kalkstensmel og finmalet træmel.

Linoleum desk top kollektionen består af enkle og elegante farver, som giver et karakteristisk look. Serien byder på et væld af livlige farver, der er inspireret af nuancerne i træ og læder. Du kan også få en “hvid” eller en mørk antracit. Vælg mellem friske, kølige farver eller brændte og varme nuancer alt efter, hvilken stemning, du vil tilføre lokalet.

En skranke skal understøtte virksomhedens image og øvrige indretning samt opfylde de behov og ønsker for det funktionelle design som virksomhedens medarbejdere måtte have. Førstehåndsindtrykket for en virksomhed er yderst væsenligt, for at skabe en god og solid platform for et muligt samarbejde eller forhandling. Skranken er ofte det første kunden eller gæsten møder og fungerer således som velkomst.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Med en BASE skranke fra rumas, er I garanteret en skranke i højeste kvalitet. Skranken designes og produceres i kvalitets materialer på vores egne fabrikker i Aalborg, hvilket netop gør at vi kan garantere top kvaliteten.

Udformning af skranken sker altid i tæt samarbejde med dig som kunde, hvor vi udarbejder en 3D animeret skranke model. Her kan der leges med decor muligheder for en helt unik skrankeløsning. Foreksempel aluminium topplade, glas topplade, taske hylde, aluminium decor til fronter, logo etc.

Mål: H:105 cm x L:230 cm x D:120 cm – andre mål i følge aftale
Korpus: Lakeret, finér, laminat, linoleum
Sokkel: Alu laminat
Topplade: 3 mm. eloxeret aluminium eller glas