Duette®

Duette® fås i mere end 200 forskellige dessiner. Det gør, at det er muligt at kombinere strukturer, farver og plissébredder, så du får netop det gardin, der gør din bolig til noget specielt. Luxaflex® Duette® fås i tre forskellige plissébredder herunder 25, 32 og 64 mm og i transparent, semi-transparent og mørklæggende kvalitet – hvilket gør, at der findes et Duette® gardin til at dække ethvert behov, hvad enten det gælder indsyn og udsyn i stuen eller mørklægning i soveværelset. Et Duette® gardin har desuden skjulte snore, da de er placeret mellem de to væv – det giver et helt enkelt og meget stilrent gardin.

Indeklima

De unikke Duette® plisségardiner er blandt markedets mest energieffektive. Isoleringseffekten i Luxaflex® Duette® hjælper til at holde varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Den særlige isoleringsevne kommer fra de luftlommer, som opstår mellem de to væv i det dobbelte plisségardin.

Duette® klæder alle former

Deko Plus er mulighedernes gardin. Uanset hvilken form vinduet har, og uanset hvor det er placeret, findes der en løsning, som matcher din stil og dit behov. Det betyder, at du kan nyde Duette® gardinets enkelthed i både skråvinduer, ovenlysvinduer og trekantede vinduer – og skærme af for lyset, præcis hvor der er behov for det.
De fleste Duette® væv er med hvid bagside, som gør at der altid er et ens udtryk udadtil uanset hvilken farve, der ønskes i rummet.

Sæt dit gardin som du vil

Et Duette® gardin med “top down/bottom up”-funktion byder på en fantastisk fleksibilitet i alle husets rum. Træk gardinet op fra bunden på traditionel vis – eller træk det ned fra toppen, hvis du ønsker at skærme af for nysgerrige blikke, uden at lukke alt lys ude.
Betjeningen sker enten ved hjælp af snore eller med et lille greb, som sidder på både top- og bundskinne.

Et målbestilt gardin

Find Luxaflex® Duette® hos din nærmeste Luxaflex® forhandler. Vi har forhandlere over hele Danmark med store faglige kompetencer, der står til rådighed for råd og vejledning enten i butikkerne eller hjemme hos dig selv. Samtidig får du mulighed for at udforske de mange målbestilte kollektioner, der rummer gardiner i alverdens farver, mønstre og strukturer.

Et kort overblik

  • Energieffektivt gardin
  • Perfekt til store vinduer
  • Passer til alle vinduesformer