Facette®

Er det vigtigt for dig at kunne regulere lysindfaldet – og vil du samtidig gerne tilføre rummet elegance og personlig stil? Så er Luxaflex® Facette® som skabt til dit hjem. Gardinets lagdelte striber gør det muligt at indstille lysindfaldet præcis, som du ønsker. Facette® findes i en eksklusiv farveskala i flere lyse og mørke nuancer samt mange spændende trendfarver. Luxaflex® Facette® betjenes med en kæde i hvid eller rustfri stål og kan køres op i både åben og lukket tilstand.

Raffineret lysindfald

De vandrette striber fås i to forskellige bredder: 7 og 14 mm. Jo bredere striber, jo bedre lysindfald når vævet er åbent. Når striberne forskydes lukkes gardinet, og du får en god afskærmning.

Et målbestilt gardin

Find Luxaflex® Facette® hos din nærmeste Luxaflex forhandler. Vi har forhandlere over hele Danmark med store faglige kompetencer, der står til rådighed for råd og vejledning enten i butikkerne eller hjemme hos dig selv. Samtidig får du mulighed for at udforske de mange målbestilte kollektioner, der rummer gardiner i alverdens farver, mønstre og strukturer.

 

Et kort overblik

  • Kombiner elegance med funktionalitet
  • Fleksibel lysstyring
  • To justerbare lag væv