Gulvtæpper

Haubjerg A/S er leverendør af moderne flotte og slidstærke kvalitetstæpper. Vi forhandler bl.a. de kendte Ege tæpper i lækker høj luv eller vælg den slidstærke Epoke structure til offentlige rum / receptioner. Vi forhandler også tidsløse og smukke tæpper fra Verpan og Muuto.

Nedenstående er et lille udpluk af udvalget hos Haubjerg.

Ege tæppe  – Epoke Structure

Ege tæppe – Epoke Structure

At indrette med løse tæppe er ét af de elementer i indretningen, der skaber størst forandring. Det skaber hygge, god stemning og kan indrette store lokaler i små indbydende zoner. Epokestructure tæpperne er udført i slidstærk lav struktur og kan med fordel...

læs mere
Ege tæppe – høj luv

Ege tæppe – høj luv

At indrette med løse tæppe er ét af de elementer i indretningen, der skaber størst forandring. Det skaber hygge, god stemning og kan indrette store lokaler i små indbydende zoner. Møbelgrupper samles af tæpper på gulvet og skaber den ønskede ro og en fin helhed i...

læs mere
LUNA RUG ø120 CM

LUNA RUG ø120 CM

Ø 120 cm tæppe fra Verpans kollektion.Ottefarvet tæppe med organisk cirkelmønster som fås i flotte toner i grå, mørk grøn eller mørke gule farver.Fremstillet i 100% New Zealand Wool, Håndtuftet  

læs mere
Solett 0,9 x 18,3 m lysegrå

Solett 0,9 x 18,3 m lysegrå

En effektiv tørremåtte med en meget god opsugningsevne, der holder lokalerne rene og tørre. Soletts lange luv absorberer væde og kan rumme op til 6 liter vand pr. kvadratmeter. Luven rejser sig hurtigt igen efter tryk. Det fine snavs samles i måttens bund. Materiale:...

læs mere
Allt i Ett 60x90cm grå

Allt i Ett 60x90cm grå

  En effektiv kombinationsmåtte, som både skraber det grove snavs af og absorberer vand.  Materiale: Olefin og polypropylen. Bagside i vinylTykkelse: 7 mm.Anvendelse: Indendørs. Medregnet trafik.Skötsel: Støvsugning og/eller afskylning. 6 mattor i en fp. Vid...

læs mere
Combi Pin 90 x 150 cm antracit

Combi Pin 90 x 150 cm antracit

Combi Pin er en flot og slidstærk måtte, der både skraber snavs af og absorberer væde. Den er meget snavsbestandig og let at rengøre. Bagsiden er fremstillet i fleksibel vinyl, hvilket bidrager til måttens lange levetid. Tekniske specifikationer Materiale: 6,6 nylon,...

læs mere

Forskellige typer tæpper

Sisal og Kokos – natur tæppe kan også laves efter mål med kant bånd eller overlockning. 100 % naturfibre, Ekstrem slidstræk, Antistatisk (-minus ved dem er at de skal fuldlimes eller laves som løber/afpasset tæppe da de ellers vil udvide sig eller trække sig sammen alt efter luftfugtigheden – der kommer nemt pletter på (selv rent vand giver en plet))

Velegnet til gange, trapper og kontor hvor der er meget trafik.

Ege Epoca – Det stærkeste tæppe til kontor- og privat brug. Epoca kvaliteten er den mest brugte og findes i rigtig mange forskellige modeller. Inkl. tæppefliser.

Epoca er lavet af 100 % Polyamid og er antistatisk og smudsafvisende da der er vævet en kul tråd i. Alle pletter kan fjernes! (5års pletgaranti = alle pletter skal kunne fjernes i min. 5 år.)

Polyamidgarner har den egenskab at selvom det er beskidt, ser man ikke snavs så nemt som andre garner. Rigtig høj slidstyrke og god genrejsningsevne i luven. Man kan fjerne stort set alle pletter.

Polypropylen er ”lillebror” til polyamid og meget billigere, bruges ikke til erhverv. Ringe slidstyrke og dårlig genrejsningsevne i luven.

Tæppefliser er oftest i polyamid med enden en gummi eller en filtbagside, skal fikseres så man kan tage enkelte op og udskifte.

Rya / tuftet / shaggy tæppe såsom ege soft-dreams er velegnet til alle rum og kan holde til stort set alt. Kan laves i alle former/faconer, max 4m i bredden og 21 moderigtige farver. Nem at støvsuge da det er lavet i polyamid.

Uldtæpper bruges til privat bolig eller mindre erhverv hvor der ikke er alt for stor trafik. Ulden er i sig selv meget modstands dygtig overfor smuds og snavs pga. dens naturlige lanolin, dette kan dog være vasket ud hvis det er en billigere uld varer. Uld findes i følgende typer: ”Uld”, ”ren uld”, og ”ren ny uld” hvor sidstnævnte er dyrest, finest og bedst. Uld er et varmt og blødt produkt og er med til at give rummet ekstra isolering.

Kontakt vores salgsteam

Kenneth Petersen

Mobil: +45 28 44 01 28
Email: kenneth@haubjerg.dk

Klaus Jørgensen

Mobil: +45 29 39 19 67
Email: klaus@haubjerg.dk

Torben Hansen

Mobil: +45 20 55 39 13
Email: th@fkc.as

Kontakt formular

Kolding

Haubjerg Indretning ApS
Trianglen 27 A,
6000 Kolding
CVR: 32311326
info@haubjerg.dk
Tlf: 70 20 10 30

Odense

FKC Møbler
/En del af Haubjerg Indretning
Hestehaven 21 O, st
5260 Odense S
info@haubjerg.dk
Tlf: 20 55 39 13 / 70 20 10 30

Følg @haubjergindretning