Hotel, restaurant & cafe

Dine gæster forventer en oplevelse. Den oplevelse kan vi hjælpe med at skabe uden at vi stjæler fokus fra jeres ekspertise.

Hotel

Når dine gæster træder ind på deres hotelværelse, forventer de at blive mødt af komfort og funktionalitet – en hotelindrening, der går op i en højere æstetisk helhed. Dine tanker kredser naturligvis også om dette, men hotelindretning er ligeledes et spørgsmål om slidstærke kvalitetsmaterialer, der tåler brug, rengøring og kan indrettes praktisk på de kvadratmeter, du har til rådighed. Hos Haubjerg Indretning er vi specialister i hotelindrening og at levere solidt hotelinventar, der gør de enkelte rum og værelser komplette. Vi vægter attraktive løsninger, der både tilbyder komfort, men også straks identificerer hotelværelset som et indbydende og funktionelt sted at opholde sig.

Restaurant

Cafe

Væghængte senge

Væghængte senge

De væghængte senge, som ses i denne serie, er dekorative, flot designet og utrolig praktiske.Det er kvalitets væghængte senge, som optimerer udnyttelse af pladsen i mindre rum og tilbyder sovepladser efter behov.De væghængte senge er en ideel sengeserie til...

læs mere
SKABSTILBEHØR

SKABSTILBEHØR

NÅR ALTING HAR EN PLADS Indret din garderobe med de helt rigtige opbevaringsløsninger, og skab overblik over tøj, sko og bælter. Nyd synet af perfekt opbevaring i dit personligt designede skab med rummelige og elegante opbevaringsløsninger, og gør det let at vælge den...

læs mere
KOMMODER

KOMMODER

DESIGN DIN EGEN KOMMODE Gør kommoden til din egen! Vælg den helt rigtige farve, antallet af skuffer og bredden på kommoden, og skab plads i dit hjem til dig. TRIN 1 - VÆLG DESIGN Model: Zenza Farve: Decor Skuffer: 4 eller 6 skuffer Farver:  Decorfarver: Hvid, valnød,...

læs mere
COMPLETE GARDEROBESKAB

COMPLETE GARDEROBESKAB

FRITSTÅENDE SKYDEDØRSGARDEROBE Den fritstående skydedørsgarderobe, der både er pladsbesparende, da dørene skydes til siden og ikke ud i rummet, og som samtidig er nem at finde plads til - en fleksibel og stabil løsning, der blandt andet tilgodeser...

læs mere

Hotelinventar med flot og praktisk identitet

For mange er hotelindretning en udfordring, der handler om at kombinere praktiske opbevaringsløsninger med elegante møbler – og naturligvis tilbyde gæsterne en god nats søvn i bekvemmelige omgivelser.

Haubjerg Indretning tilbyder skuffer, kommoder, garderober, senge og alle de øvrige møbler, der forventes blandt hotelinventaret. Løsningerne er gennemtænkte, og der er naturligvis taget højde for spot, spejle, udtræk og meget mere i et stort udvalg med mange dimensioner at vælge iblandt.

Alt tilgængeligt hotelinventar bærer desuden en tydelig visuel stil, så værelserne får en rød tråd i udformningen.

Hotelindretning med kvalitet og funktion over hele linjen

Vi tror på, at den bedste oplevelse opstår, når kvalitet og funktion kombineres med en visuel attraktiv hotelindretning.

Det gælder ikke kun for de møbler, der anvendes til hotelindretningen, men også belysningen, gardiner, lameller og solafskærmning samt tæpper, planter og meget mere. Vi har stor erfaring inden for indretning af både hotel og feriecentre, hvortil vi tilbyder totalløsningen.

Løsningen vægter innovation, kvalitet og design højt – og vi leverer den med et tårnhøjt serviceniveau.

Service og dynamisk samarbejde

Hos Haubjerg tilbyder vi en bred vifte af service, så vi bedst muligt realiserer dine tanker og idéer. Da vi samtidig ved, at det er essentielt at levere inden for aftale budgetter og deadlines, har vi naturligvis samlet eksperthjælp inden for de vigtigste fagområder.

Det betyder, at du kan få konsulentbistand, løsningsforslag fra indretningsarkitekter, effektiv montering og meget mere.

Få det hele hos én leverandør

Haubjergs hotelindretning løser alle opgaver – store som små. Vi udarbejder et komplet løsningsforslag til kundens behov, hvilket naturligvis indeholder økonomi, montering og respekt for deadlines.

Vores kvalitetsmøbler spænder fra flotte indretningsmøbler til deciderede designmøbler, hvorfor vi er enhver opgave med hotelindretning og inventar modne.

Kontakt vores salgsteam

Kenneth Petersen

Mobil: +45 28 44 01 28
Email: kenneth@haubjerg.dk

Klaus Jørgensen

Mobil: +45 29 39 19 67
Email: klaus@haubjerg.dk

Torben Hansen

Mobil: +45 20 55 39 13
Email: th@fkc.as

Kolding

Haubjerg Indretning ApS
Trianglen 27 A,
6000 Kolding
CVR: 32311326
info@haubjerg.dk
Tlf: 70 20 10 30

Odense

FKC Møbler
/En del af Haubjerg Indretning
Hestehaven 21 O, st
5260 Odense S
info@haubjerg.dk
Tlf: 20 55 39 13 / 70 20 10 30

Følg @haubjergindretning