Kantinemøbler

Kantinen er ofte et af de mere udfordrende lokaler at indrette. Atmosfæren skal være mere afslappet, og så skal miljøet gerne både være hyggeligt og leve op til krav om god hygiejne. Det stiller krav til både funktion og finish.

KANTINEindretning

Vi har rigtig mange spændende kantinemøbler i vores sortiment, som lever op til disse krav. Vi tilbyder din virksomhed professionelt kantineinventar, der tåler kontinuerligt brug, let kan rengøres og på samme tid fungerer som nøglen til at skabe et hyggeligt miljø, hvor dine ansatte kan samle nye kræfter. Vi specialiserer os i at indrette store fællesarealer med et varieret møbelvalg. Når det gælder kantinemøbler, har vi stor fokus på funktionalitet af kantinebordet og på kantinestole, der samler medarbejderne. Vi indtænker logistik i rummet og æstetik ved placeringen af kantinemøblerne.

På den måde kan I skabe et socialt rum, der samtidig er let at holde rent og nydeligt. Kontakt os for uforpligtende råd og vejledning.

HØJT KANTINEMILJØ

HØJT KANTINEMILJØ

Indret jeres kantinemiljø med højborde og højstole, og skab en spændende variation i møblerne.Det kan være ret rart at stå op og holde sin pause - det skaber variation og bryder en traditionel indretning.Der findes flere højder at indrette med og et utal af flotte...

læs mere
BAR / HØJSTOLE

BAR / HØJSTOLE

Spændende - Innovativ - Anderledes - der findes mange tillægsord, som beskriver de hundredevis af forskellige barstole, vi indretter med hos Haubjerg. Der findes helt sikkert også en barstol, der vil falde i din smag.  

læs mere
LAVT KANTINEMILJØ

LAVT KANTINEMILJØ

Indret kantinen med praktiske funktionelle og holdbare løsninger.Vi er eksperter på området og står til rådighed med at finde den løsning, der passer bedst til netop jeres kantine. Vi ser på hvilken brug, der er af kantinen og vurderer indretningen ud fra forskellige...

læs mere
KANTINEN

KANTINEN

Kantinemøbler i elegant og funktionelt design.I en moderne kantine er brugervenlighed nøgleordet, idet der lægges vægt på praktiske og pladsbesparende møbler.Møbler som binder det komplette kantinemiljø sammen med komfort og holdbart design. Kantinebordene...

læs mere
REFERENCER

REFERENCER

Referencer I 2018 har vi bl.a. indrettet kantinen hos  STB Byg, Vejle  BDO, Kolding Danespo, Give Macartney, Esbjerg Lynge Petersen & Gøttsche, Frederikssund Flere fotos er på vej:-)  

læs mere
MAGNUS OLESEN

MAGNUS OLESEN

Magnus Olesen har i deres produktsortiment et bredt udvalg af flotte funktionelle kantinestole.  

læs mere
SAVIR DESIGN

SAVIR DESIGN

Møbler til kantinen fra Savir Design er flotte, enkle, robuste og fremstillet med fokus på brugervenlighed. Tjek her et udvalg af deres innovative møbler.   

læs mere
GRIP Meeting

GRIP Meeting

Uendelige muligheder Bordserien GRIP byder på mange forskellige borde, der er velegnede til indretning af kontorer, kantiner, konference- og mødelokaler eller private hjem. Inspireret af linedanserens leg på snoren GRIP bordets design er inspireret af linedanserens...

læs mere
GRIP Glass

GRIP Glass

Uendelige muligheder Bordserien GRIP byder på mange forskellige borde, der er velegnede til indretning af kontorer, kantiner, konference- og mødelokaler eller private hjem. Inspireret af linedanserens leg på snoren GRIP bordets design er inspireret af linedanserens...

læs mere
Flex klapborde

Flex klapborde

Perfekt løsning til rum, der tjener mange formål FLEX er det komplette bordprogram til konference, seminar-og mødelokaler, kantiner og sale. Det varierede FLEX-program er med sin fleksible konstruktion den perfekte løsning til rum, der tjener mange formål, mange...

læs mere
OneCollection – Mødestole

OneCollection – Mødestole

Mødestole fra OneCollection. Bessie - Chairman - Council Alle tre stole kunne være det optimale valg til ethvert møde- eller konferencelokale, hvor siddekomfort og flot design er i fokus.  

læs mere
Ono Break

Ono Break

Søjler med fødder – designmæssigt let udtryk ONO-bordserien er bygget op på søjleprincippet. Det betyder, at de traditionelle fire bordben, er væk. I stedet er det søjler med fødder, der giver den nødvendige og robuste støtte til både ONO Break og ONO Meeting. Udover...

læs mere
Auditorie møbler

Auditorie møbler

Lydabsorberende og 100% genanvendt TONO er en lydabsorberende armstol og en af de første stole på markedet, som er lavet af miljøvenlige materialer. Skallen er lavet af filt, som kommer fra 100 % genanvendte PET flasker. Tidløst design og smuk form Det danske...

læs mere
Cirkum

Cirkum

Høj siddekomfort og arkitektonisk ro Målet med CIRKUM stolen har været at skabe en stol, der forener god siddekomfort, mange variationsmuligheder og arkitektonisk ro i en enkel, karakterfuld form. Den siddende favnes og bydes velkommen Den geometriske nøgle, der får...

læs mere
Sala

Sala

Fremragende ergonomi – fjedrende midterstykke SALA stolen blev udviklet med fokus på ergonomi og er fremstillet efter et princip, hvor ryggen krummer indad for neden og udad for oven. En detalje, som giver ryggen et fladt og fjedrende midterstykke – og giver SALA en...

læs mere

Gør kantinen til et samlingspunkt

Når du udvælger kantinemøbler hos Haubjerg, har du adgang til et moderne og praktisk sortiment med mange muligheder for at sammensætte et kantinemiljø, de ansatte vil trives i.

Du har mulighed for at sammensætte borde og stole til mindre grupper eller til større fællesområder. Og med ståborde / højborde, barstole og andre anderledes kantinemøbler, får du evnen til at skabe det varme og hyggelige miljø, man kender fra caféer og restauranter. I har rig lejlighed for at gøre kantinen til et flot samlingspunkt med en hyggelig stemning og en kreativ nerve.

Funktion, der aldrig går af mode

Som virksomhed er I naturligvis interesserede i kantineindretning, der imødekommer de krav, I stiller til møblernes funktionalitet. Derfor giver vi jer adgang til et udvalg, der består af møbler og inventar i ergonomisk korrekt udformning, flot design og praktiske rengøringsegenskaber.

Det betyder, at de ansatte fra virksomhedens afdelinger kan nyde at opholde sig i flotte, robuste og behagelige møbler, mens kantine- og rengøringspersonalet let kan stå for at opretholde en god hygiejne – takket være praktiske flader og møbler med luft omkring, så skidt og snavs ikke kan gemme sig.

Det skaber et sundt og inspirerende kantinemiljø, som dine ansatte vil nyde at have adgang til.

Gennemførte kantinemøbler, der skaber atmosfære

Når du udvælger dine kantinemøbler, gør du det naturligvis ikke kun ud fra funktion, men i høj grad også ud fra design. Heldigvis behøver du ikke gå på kompromis med nogen af delene hos Haubjerg.

Her finder du moderne og minimalistiske kantinemøbler i klassiske sorte, hvide og beigefarvede nuancer, men også inventar i trælook, bordeaux og meget mere. Sortimentet byder både på kraftige materialer i træ, stål og glas – også som kombinerede materialevalg i smukke samspil.

Udover møbler, der er udformet med rene, klassiske linjer og gennemført æstetik, finder du også møbler, der er udstyret med alt fra klapfunktioner til ekstra ergonomisk siddekomfort – eller sågar har lydisolerende egenskaber.

Foruden kantinemøbler har du adgang til et bredt udvalg af produkter, der gør din cafe- og kantineindretning perfekt. Du finder artikler til alt fra belysning til solafskærmning, gulve, badeværelse, planter og meget mere.

KantineIndretning med totalløsningen

Haubjerg tilbyder naturligvis at tage hånd om hele løsningsforslaget, så du får de bedste indretningsmuligheder, inden for den ønskede økonomiske ramme. Vores indretningsarkitekter er klar til at tilbyde den bedste løsning, og vores dygtige montører kan hurtigt og effektivt udføre den praktiske del og omsætte løsningen til smuk indretning med optimale cafémøbler.

Kontakt vores salgsteam

Kenneth Petersen

Mobil: +45 28 44 01 28
Email: kenneth@haubjerg.dk

Klaus Jørgensen

Mobil: +45 29 39 19 67
Email: klaus@haubjerg.dk

Torben Hansen

Mobil: +45 20 55 39 13
Email: th@fkc.as

Kolding

Haubjerg Indretning ApS
Trianglen 27 A,
6000 Kolding
CVR: 32311326
info@haubjerg.dk
Tlf: 70 20 10 30

Odense

FKC Møbler
/En del af Haubjerg Indretning
Hestehaven 21 O, st
5260 Odense S
info@haubjerg.dk
Tlf: 20 55 39 13 / 70 20 10 30

Følg @haubjergindretning