Kontormøbler

Haubjerg Indretning er et kreativt møbel- og indretningsfirma, der spænder vidt. Vi tror på, at visuelle oplevelser – kombineret med kvalitet og funktion – fremmer trivsel og arbejdsglæde.

Vi leverer kvalitetsmøbler til alt indenfor erhverv, uddannelse, pleje og sundhed, hotel og ferieboliger, multihuse, sognegårde og menighedhuse, og har du brug for en specialløsning, så klarer vi også det. Vi tilbyder desuden professionel indretning af både hoteller, kantiner, plejehjem og meget mere – og så er vi specialister i kontorindretning. For os er ingen opgave for lille eller for stor.

Vi har 30 års erfaring med indretning generelt, men vi er særligt specialister i indretning af kontor. Vi ved lige præcis, hvordan man fusionerer kvalitet, funktion og stil i forhold og finder de perfekte kontormøbler. I forlængelse heraf prioriterer vi naturligvis altid at imødekomme dine tanker og behov. Vi kan varetage jeres indretning helt, men vi kan også nøjes med at inspirere og rådgive dig til den bedste løsning – og vi kan uden tvivl hjælpe dig med at finde de perfekte kontormøbler til dine behov. Vores konsulenter og indretningsarkitekter arbejder altid med højt engagement. Vi lytter, forstår jeres behov og udarbejder derefter indretningsforslag og finder kontormøbler til videre dialog.

I vores optik er indretning en vigtig faktor. De rette kontormøbler og den rette indretning kan nemlig fremme nye arbejdstiltag, sikre bedre arbejdsvilkår for de ansatte og sikre en professionel stil, der tiltrækker potentielle kunder.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på indretning – eller vil du gerne have hjælp til at finde de helt rigtige kontormøbler – så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 20 10 30 eller info@haubjerg.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kig videre!

 

Kontormøbler

I dag kan du indrette din arbejdsplads lige nøjagtigt, som du ønsker det. Det kreative og innovative kontorinventar, der findes i dag, sikrer dine mange indretningsmuligheder på kontoret. Din arbejdsplads kan med de rette kontormøbler og det rette kontorinventar blive et personligt og anderledes sted, hvor det er behageligt for dig at tilbringe mange timer af din dag. Du kan f.eks. optimere din kontorindretning med kontormøbler, som f.eks. hæve/sænke-borde, opbevaringsskuffer i bordet, effektiv afskærmning, mobile kassetter (som kan tages med til andre arbejdspladser) eller andre funktionsdygtige kontorinventar. Der findes med andre ord et væld af kontormøbler, som kan være med til at gøre din arbejdsplads både behagelig og funktionel dag ud og dag ind. Det er kontormøbler, der giver arbejdsglæde!

Vi lytter og indretter med kontormøbler – efter dine behov.

Stort udvalg af kontormøbler og kontorinventar

Hos Haubjerg har vi 30 års erfaring i møbelbranchen. Vi ved derfor, hvordan man indretter hensigtsmæssigt med kontormøbler og kontorinventar, så både det æstetiske og funktionelle spiller.

I dag findes der et stort udvalg af kontormøbler og kontorinventar, som tillader, at man kan indrette sin kontorplads personligt og anderledes. Hos Haubjerg mener vi, at der er flere faktorer, der er vigtige, når det omhandler kontorindretning.

Der skal blandt andet være et godt sammenspil mellem æstetik, funktion og effektivitet – men også tryghed. Man tilbringer mange timer på sit job i løbet af livet, så det giver mening at optimere omgivelser. Du kan f.eks. udvikle din egen personlige arbejdsplads med kontormøbler og kontorinventar, som f.eks. hæve/sænke-bord, støttestol, udtræksskuffer, mobil kassette og meget andet. Du vil opdage, at kontormøbler, og kontorinventar generelt har stor indflydelse på din arbejdsglæde og –effektivitet.

Mulighederne er mange – og valget er dit. Vi hjælper med glæde med jeres indretning af kontor eller andre erhvervslokaler eller institutioner. Tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag.