Lamelgardiner

Lamelgardiner forener funktionel solbeskyttelse med dekoration og er især flotte i store vinduespartier. De tilfører rummet elegante lodrette linjer og udstråler en helt særlig ro og balance.

Fleksible gardiner

Lysindfaldet reguleres ved at dreje på lamellerne, som kan indstilles meget præcist, så kun det ønskede lys lukkes ind. Lamelgardiner er derfor en oplagt løsning til de store åbne vinduespartier, man finder i mange moderne hjem. Lamelgardiner er også særligt velegnet til vinduer med skrå overkarm, da længden på hver enkelt lamel bliver tilpasset.

Et målbestilt lamelgardin

Er du nysgerrig efter, hvad der gør Luxaflex® skræddersyede lamelgardiner så unikke, og hvorfor lige præcis lamelgardiner er et godt valg? Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores målbestilte lamelgardiner.

Find Luxaflex® lamelgardiner hos din nærmeste Luxaflex® forhandler

Vi har forhandlere over hele Danmark med store faglige kompetencer, der står til rådighed for råd og vejledning, enten i butikkerne eller hjemme hos dig selv. Samtidig får du mulighed for at udforske de mange målbestilte kollektioner, der rummer gardiner i alverdens farver, mønstre og strukturer.

 

Et kort overblik

  • Justér lysindfaldet som du ønsker
  • Optimal til store vinduespartier
  • Lameller i forskellige bredder