Loungemøbler

LOUNGEMØBLER TIL KONTOR

Her finder du loungemøbler og sofamoduler, der skaber det bedste arbejdsmiljø. 
Skab et spændende kontormiljø med ergonomiske loungesmøbler i forskellige farver og former.

SPECIALISTER I INDRETNING AF LOUNGEOMRÅDER

Vi skræddersyer kontorløsninger for jeres firma og tilbyder mange forskellige loungesæt og sofamoduler. På under 3 uger kan du have et lækkert kontormiljø med loungemøbler. Vi har loungeløsninger til store og små kontorlokaler, venteværelser, kantiner og andre fællesarealer, hvor vi tager højde for belysning, farvevalg og placering i rummet.

EKSKLUSIV INDRETNING MED ERGONOMISKE LOUNGEMØBLER

Vi yder professionel rådgivning ud fra jeres indretningsbehov. I tæt dialog med jer, indretter vi den helt rette løsning. Søg inspiration i produkterne her på siden eller kontakt os til en gratis uforpligtende samtale.

Gate Lounge

Gate Lounge

Gate Loungestol fra Savir Design  En loungestol, der passer perfekt i et receptionsmiljø eller i gangarealer med mindre plads.Den er smukt designet og med sit elegante drejestel, er den fin at placere med et lille loungebord imellem.

læs mere
Sofa miljø – Dauphin

Sofa miljø – Dauphin

Høj sofa fra Dauphin  Sofamiljøet Atelier kan anvendes i et kontormiljø, hvor den vil tilføje arbejdspladsen et hjemligt touch. Den er på én gang perfekt til både individuel fordybelse og samtale i åbne kontorlandskaber.Tag plads i det bekvemme Atelier-miljø - du...

læs mere
Lounge sofa og stole – Softline

Lounge sofa og stole – Softline

Her finder du loungemøbler til fællesarealer fra mærket SoftlineDisse kan bidrage til at opdele områder i stillezoner.Opbyg rum i rum til det lille møde, den uformelle samtale eller bare til socialt samvær.Unik design og teknisk innovation fra Softline i deres...

læs mere
Lounge sofa – Four Design

Lounge sofa – Four Design

Unik og komfortabel Lounge sofa. Få ro og tid til fordybelse med en Four Us-sofa.Lav en afskærmning med en Four Us-sofa midt i storkontoret, og opnå både mulighed for den rolige snak og en bedre akustik i lokalet. Kan med succes anvendes i uddannelses- og...

læs mere
Lounge miljø – HAY

Lounge miljø – HAY

Loungemøbler fra HAY er meget mere end blot en sofa eller en stol, du slapper af i.Møblerne er også med til at skabe eller ændre en stemning i et rum.HAY tilbyder mange forskellige loungemøbler - Du kan fx vælge afdæmpede farver, hvor afslapnings ønskes eller...

læs mere
Lounge sofa og stol – Erik Jørgensen

Lounge sofa og stol – Erik Jørgensen

Erik Jørgen står for dansk design af højeste kvalitet.De udvalgte lounge møbler på siden er blot et udpluk af de mange flotte loungemøbler, du kan indrette dit kontor eller hjem med.skulpturelt og ekspressivt udtryk er betegnende for lounge stolen Eyes - en stol, der...

læs mere
Loungestol – Magnus Olesen

Loungestol – Magnus Olesen

I-SIT fra Magnus Olesen Super lækker Lounge/hvilestol, som er monteret med muligheden for trinløs indstilling af stolens højde, længdepude og greb på armlænet.Ergonomisk opbygning - unik sidde - og hvilekomfort.Det er et let design, men alligevel fremtrædende med...

læs mere
Lounge miljø – Muuto

Lounge miljø – Muuto

OSLO Sofamiljø  OSLO er designet af Anderssen & Voll for Muuto. En sofa-serie OSLO, som består af en 3-personers sofa, en 2-personers sofa, en stol og en puf.Med indbyggede puder, der gør siddeoplevelsen komfortabelt og luftigt på samme tid.OSLO er rund...

læs mere
EJ 50 sofa fra Erik Jørgensen

EJ 50 sofa fra Erik Jørgensen

Skab et stilren sofamiljø med møbler fra Erik Jørgensen. Dekorer med en minimalistisk sofa, som stadig forsyner med en utrolig god siddekomfort.En klassiker, der vil blive ved at skabe værdi i alle indretninger.

læs mere
Uma

Uma

Flot stilren loungestol - EJ10 Siddekomforten er helt i top - ergonomien er velovervejet, og det æstetiske udtryk er harmonisk, organisk og enkelt.Her får du en loungestol, der passer flot ind i private hjem, såvel som i professionelle erhverv.

læs mere
Ox Chair

Ox Chair

Maskulin lænestol fra Erik Jørgensen Designet af Hans J. Wegner i 1960.I designprocessen citeret for at have udtrykt: “Vi må passe på, at alt ikke bliver for alvorligt.Vi må lege, men lege alvorligt!” Hans J. Wegner tegnede over 500 stole, og Ox Chair...

læs mere

INDRETNING MED LOUNGEMØBLER

Loungeområder i et kontorlokale skaber stemning. Det skaber rum til dialog, rum til at mødes på tværs af afdelinger og giver ergonomiske siddestillinger, som gør arbejdet til en leg og ventetiden til en behagelig oplevelse.

Vi yder professionel rådgivning ud fra jeres behov for loungesæt. I tæt dialog med jer, indretter vi det helt rette kontormiljø. Vi rådgiver gerne i alt fra loungesæt til modulsofa, så I får det bedste arbejdsmiljø med vores kvalitetsmøbler mange år frem. Om du er receptionist, pedel, arbejdsmiljørepræsentant eller noget helt fjerde, sørger vores indretningsarkitekter for at hjælpe jer i mål med opgaven. Vi er specialister i ergonomiske møbler og hjælper med siddestillinger, farver, materialevalg.

PROFESSIONEL ERHVERVSINDRETNING AF LOUNGEOMRÅDER

Hos os får du 30 års solid erfaring i erhvervsindretning og rådgiver dig i hele processen fra valg af loungemøbler til montage, så det bliver nemt for dig. Synes du, det er uoverskueligt at indrette et kontormiljø selv?
Når erhvervslokaler og kontorer skal indrettes, er der mange beslutninger, der skal træffes. Valg af kontormøbler, placering af loungeområde, farver, belysning til valg af loungesæt.
Vælger du os til at hjælpe dig med rådgivning, får du flerårig ekspertise på indretningsområdet. Vi kan hjælpe dig med at skabe en hyggelig atmosfære på arbejdspladsen og samtidig sikre et godt arbejdsmiljø efter gældende regler og lovgivning.

VI SKABER RUM TIL DET GODE ARBEJDSMILJØ

Et godt arbejdsmiljø skaber rum, der tilgodeser både medarbejdere og kunders behov og giver værdi til virksomheden. Et loungesæt skaber et leverum med plads til de kreative tanker eller fordybelse.
Indretning af rummet med rette placering og rette lysindfald er blot en af vores spidskompetencer indenfor erhvervsindretning.

BOOK ET MØDE MED VORES INDRETNINGSARKITEKT

Hos Haubjerg er vi altid klar med professionel rådgivning og lytter til jeres indretningsbehov for erhvervsindretning og fælger jer i hele processen fra første møde til alle loungemøbler er monteret. Lad os se dine lokaler, og lad os bidrage med vores indretningsforslag. Book en gratis aftale. Hjælp os med at hjælpe dig.

Kontakt vores salgsteam

Kenneth Petersen

Mobil: +45 28 44 01 28
Email: kenneth@haubjerg.dk

Klaus Jørgensen

Mobil: +45 29 39 19 67
Email: klaus@haubjerg.dk

Torben Hansen

Mobil: +45 20 55 39 13
Email: th@fkc.as

Kontakt formular

Kolding

Haubjerg Indretning ApS
Trianglen 27 A,
6000 Kolding
CVR: 32311326
info@haubjerg.dk
Tlf: 70 20 10 30

Odense

FKC Møbler
/En del af Haubjerg Indretning
Hestehaven 21 O, st
5260 Odense S
info@haubjerg.dk
Tlf: 20 55 39 13 / 70 20 10 30

Følg @haubjergindretning