Lydabsorbenter

Indretning er en stor del af løsningen til at justere på hverdagens udfordringer med dårlig lyd og afbrydelser fra omgivelserne.
Et rum i balance og harmoni, er også et rum hvor der er “rart at være”. 

Lyd og akustik

Oplevelsen af støj på arbejdspladsen kan være frygtelig belastende. Det gælder særligt i sammenhæng, hvor man har behov for koncentration. Støj er nemlig en forstyrrelse på lige fod med en masse andre – og en forstyrrelse koster som bekendt 25 minutters arbejdstid.

Både lydniveauet, efterklangstiden, toner og frekvenser har indflydelse på, hvor generende støjen er. Hvad værre er, så er larmende arbejdsmiljøer med til at reducerer trivslen og fremme stress hos medarbejderne.

Når akustikken er dårlig, bygges larmen op. Akustik er ofte vurderet ud fra den såkaldte efterklangstid. Her gælder det, at jo hårdere overfladerne er, desto længere bliver efterklangstiden. Støjreducerende materialer i form af lydabsorbenter på vægge, i loftet etc. spiller derfor en vigtig rolle på arbejdspladsen.

Hos Haubjerg tilbyder vi et bredt sortiment af lydabsorbenter, der reducerer støj og forstyrrelser ved at begrænse den dårlige lyd. Vores produkter er både æstetiske, kreative og funktionelle i designet. 

Lydabsorbenter og afskærmning

Indret efter behov og arbejdsfunktioner. 

Skærmvægge
Akustik tavler
Vægpaneller
Fotoakustik

Få den bedste lyd

Storrum – kontorpladsen – møderum – projekter – rumopdeling 

Bring naturen ind i rummet

Her får du en naturlig vedligeholdelsesfri lydabsobent i høj kvalitet. Du kan bruge mos til at dække både små og store overflade, og det giver et fedt naturligt design til rummet. Hvert element bevarer sine farver, er brandsikkert, absorberer og frigiver fugt for at forblive blødt og er helt vedligeholdelsesfrit.

CASES

Vi tegner i 3D

Bedre lyd med en telefon og mødeboks

Se mere på telefonboks.dk

Kontakt vores salgsteam

Kenneth Petersen

Mobil: +45 28 44 01 28
Email: kenneth@haubjerg.dk

Klaus Jørgensen

Mobil: +45 29 39 19 67
Email: klaus@haubjerg.dk

Torben Hansen

Mobil: +45 20 55 39 13
Email: th@fkc.as

har du brug for hjælp til møbler og indretning

Book et møde eller skriv til os. Vi glæder os til at høre fra dig.
Kontakt formular

Kolding

Haubjerg Indretning ApS
Trianglen 27 A,
6000 Kolding
CVR: 32311326
info@haubjerg.dk
Tlf: 70 20 10 30

Odense

FKC Møbler
/En del af Haubjerg Indretning
Hestehaven 21 O, st
5260 Odense S
info@haubjerg.dk
Tlf: 20 55 39 13 / 70 20 10 30

Følg @haubjergindretning

Oplevelsen af støj er forskellig

Der er stor forskel på, hvordan man oplever støj. Vi har derfor helt naturligt en individuel tolerance over for den. Vores tolerance skal dog ses i sammenhæng imellem den arbejdssituation, vi befinder os i, og oplevelsen af støj omkring os.

Når vi skal koncentrere os og holde fokus, er støj bliver støj kun et større problem. Det er derfor ikke svært at konkludere, at larmen virker hæmmende for produktiviteten.

Faktisk giver støj blot anledning til endnu mere støj, da man forsøger at overkompensere ved f.eks. at tale i et højere toneleje. Det fænomen er almindeligt kendt og kaldes Lombard-effekten.

Fordi støjen ofte vokser, er det vigtigt med effektive lydabsorbenter, som har en dæmpende effekt.

Husk at en arbejdsplads sagtens kan have et lydniveau på 50-65 decibel. Til sammenligning anbefaler WHO, at lydniveauet i et klasseværelse bør ligge på 30-35 decibel. Der er derfor ikke noget at sige til, at støjdæmpning er lige så vigtigt for arbejdsmiljøet som ergonomisk inventar eller ordentlig belysning. Lydabsorbenter er således en god investering til især storrumskontoret.

Støjen er både dyr og farlig – tag den alvorligt!

Var du klar over, at kroppen udvikler flere stresshormoner i et kontormiljø med mere støj? Eller at du taber 25 minutters effektiv arbejdskraft, hver gang du bliver forstyrret?

Støj er med andre ord en plageånd, som både viser sit grimme ansigt på sygefraværet og virksomhedens produktivitet, altså bundlinjen.
Haubjerg hjælper dig med professionel rådgivning og lydabsorbenter, der reducerer virksomhedens støjbelastning.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder med moderne lydabsorbenter.