Hjemmekontor

Find de møbler som passer ind i dit hjem og som giver den rette behagelige og funktionelle funktion til din arbejdsdag.
Vi har et stort udvalg af skriveborde, kontorstole og smarte opbevaringsløsninger.

personligt kontor

Indret dit hjemmekontor til netop dit og familiens behov.

Klassisk kontor

Hæve/sænke skrivebord i sort
Str: 160×80 cm
Udtræksskuffe
Kabelbakke
Kontorstol

Se hele pakken her

Deluxe kontor

Flot minimalistisk skrivebord
Str. 120×51 cm (højde 73,5 cm)
Kontorstol

Se hele pakken her

Kreativ kontor

Hæve/sænkebord
Str. 160×80
Flower House
Rundt bambus bord ø48
Taburet

Se hele pakken her

Vores farvoritter

Hvad siger din indretning om dig

Hvad er en god stol?

Invenster i en god stol, som giver stil og som man sidder godt i. Du skal sidde godt, når du arbejder.

Vælg derfor en stol der ka reguleres i højden og have en god komfort – men gå også gerne efter en, der ikke skiller sig for meget ud fra stilen i hjemmet.

Et godt triks er at finde en med samme udtryk som de andre man har i huset. Det skaber en fin sammenhæng og giver ro for øjet.

Bring naturen indenfor

Planter giver liv til rummet. Det handler om at finde en balancevej. Prøv at finde nogle planter som passer ind til din personlige stil. 

Planter er altid et sikkert valg. Her kan du kombinere med forskellige planterkasser. 

Plantekasser kan bruges både til planter, dekoration og opbevaring. En god kombination og ekstra detalje til hjemmekontoret. 

Se mere om kontorindretning her

Tilbehør til kontor

Her finder du tilbehør til kontorpladsen. Alt fra tavler, afskærmning, ståmåtter, udtræksskuffer, kabelbakker, opbevaring, påsætningsborde, opsætning af elektronik.

Skriveborde

Skriveborde fåes i mange former, størrelser, materialer, farver og sammensætninger. Det rigtige skrivebord er en god investering, som du kan blive glad for i rigtig mange år.

Kontorstole

Invenster i en god stol, som giver stil og som man sidder godt i. Du skal sidde godt, når du arbejder. Vælg derfor en stol der kan reguleres i højden og som har en god komfort – men gå også gerne efter en, der ikke skiller sig for meget ud fra stilen i hjemmet.

Ergonomiske møbler

Pas på dig selv og din krop. Med enkelte møbler og tilvalg kan du optimere din arbejdsdag både stående og siddende når du vælger at tænke ergonomisk ind i indretningen af kontoret. Ergonomiske møbler er også forebyggende mod smerter. 

Du har brug for lys

Vidste du, variationer i lysets niveau, farve og retning har stor indflydelse på menneskers velbefindende, motivation og funktionsevne.

Det gode lys

Lyset har en enorm betydning for hvordan din arbejdsdag kan påvirke dig. Hvis du gerne vil sikre dig det bedste arbejdslys, så får du muligheden med skriveborslampen Motus Flat. Det geniale fjedresystem, gør at arme og hoved altid bliver i den placerede position. Lampehovedet er fladt med et asymmetrisk lys. Det betyder, at lyset rettes fremad fra lampen til skrivebordet foran dig. Det giver en behagelig arbejdsplads uden refleksioner.

Kontakt vores salgsteam

Kenneth Petersen

Mobil: +45 28 44 01 28
Email: kenneth@haubjerg.dk

Klaus Jørgensen

Mobil: +45 29 39 19 67
Email: klaus@haubjerg.dk

Torben Hansen

Mobil: +45 20 55 39 13
Email: th@fkc.as

har du brug for hjælp til møbler og indretning

Book et møde eller skriv til os. Vi glæder os til at høre fra dig.
Kontakt formular

Kolding

Haubjerg Indretning ApS
Trianglen 27 A,
6000 Kolding
CVR: 32311326
info@haubjerg.dk
Tlf: 70 20 10 30

Odense

FKC Møbler
/En del af Haubjerg Indretning
Hestehaven 21 O, st
5260 Odense S
info@haubjerg.dk
Tlf: 20 55 39 13 / 70 20 10 30

Følg @haubjergindretning

Vælg ergonomi, ikke kompromis!

Et spisebord og en bærbar computer er sjældent en længerevarende god arbejdsstation. Faktisk kan stillesiddende arbejde slide på kroppen, belaste skuldre og nakke samt medføre træthed.

God indretning af hjemmekontoret er afgørende for kroppens velvære og din effektivitet. Der er en verden til forskel på at sidde med bøjet ryg ind over spisebordet en hel dag, sammenlignet med at have et ordentligt skrivebord og en god kontorstol.

Desværre har kun få af os tilpassede møbler i hjemmet, hvilket fører til øget ømhed og mere belastning på musklerne – simpelthen fordi, at hverken inventar, lyd eller lys er tilpasset til arbejdet.

Kontakt Haubjerg for en gennemført løsning

Hos Haubjerg er vi altid klar til at rådgive dig i professionel indretning af hjemmekontoret. Vi lytter gerne til dine behov og finder en gennemtænkt løsning, som også passer visuelt til din egen stil.

Vores sortiment tæller ergonomisk korrekte kontormøbler som hæve/sænkeborde samt kontorstole, der støtter i lænd og ryg for at mindske den fysiske belastning. At du samtidig kan rejse dig og arbejde, mens blodcirkulationen arbejder og kroppen vågner, er kun et plus for dig selv og effektiviteten.

Foruden borde, stole, opbevaring, afskærmning m.m. hjælper vi gerne med at sikre de ideelle lyd- og lysforhold. Begge dele spiller en stor rolle for arbejdsroen og vores koncentrationsevne.

Møbler til hjemmekontor

Når du skal indrette dit hjemmekontor, er der flere ting der kan være afgørende for dit valg af møbler. Dit valg af kontormøbler skal afdække dit arbejdsbehov, som typisk er et godt og funktionelt skrivebord, måske endda et hæve sænkebord, en god kontorstol og en skrivebordslampe der giver et godt lys.

Vi oplever at behovet for et godt funktionelt hjemmekontor er stigende. Samtidig med en opgradering af kontormøbler til hjemmet, tænker flere også ind, at møblerne gerne må afspejle personlig stil, design og moderne farvevalg.

Pladsen i hjemmet kan også være afgørende for hvilke møbler du vælger at indrette med i dit kontor. Vi guider og inspirerer til at du finder netop de kontormøbler som passer ind i dit hjem og dine behov. Det kan også være i er flere i familien som har forskellige behov til kontorindretningen, eller at der skal indrettes flere kontorpladser i hjemmet. Kontakt os for at høre mere om produkter, priser og løsninger.

OBS: Betal dine kontormøbler skattefrit med en bruttolønsordning. Den bedste investering for dig, dine medarbejder og arbejdspladsen.