Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hjemmekontor

Find de møbler som passer ind i dit hjem og som giver den rette behagelige og funktionelle funktion til din arbejdsdag.
Vi har et stort udvalg af skriveborde, kontorstole og smarte opbevaringsløsninger.

Møbler til hjemmekontor

Når du skal indrette dit hjemmekontor, er der flere ting der kan være afgørende for dit valg af møbler. Dit valg af kontormøbler skal afdække dit arbejdsbehov, som typisk er et godt og funktionelt skrivebord, måske endda et hæve sænkebord, en god kontorstol og en skrivebordslampe der giver et godt lys.

Vi oplever at behovet for et godt funktionelt hjemmekontor er stigende. Samtidig med en opgradering af kontormøbler til hjemmet, tænker flere også ind, at møblerne gerne må afspejle personlig stil, design og moderne farvevalg.

Pladsen i hjemmet kan også være afgørende for hvilke møbler du vælger at indrette med i dit kontor. Vi guider og inspirerer til at du finder netop de kontormøbler som passer ind i dit hjem og dine behov. Det kan også være i er flere i familien som har forskellige behov til kontorindretningen, eller at der skal indrettes flere kontorpladser i hjemmet. Kontakt os for at høre mere om produkter, priser og løsninger.

OBS: Betal dine kontormøbler skattefrit med en bruttolønsordning. Den bedste investering for dig, dine medarbejder og arbejdspladsen. 

 

 

 

 

 

 

 

Vælg ergonomi, ikke kompromis!

Et spisebord og en bærbar computer er sjældent en længerevarende god arbejdsstation. Faktisk kan stillesiddende arbejde slide på kroppen, belaste skuldre og nakke samt medføre træthed.

God indretning af hjemmekontoret er afgørende for kroppens velvære og din effektivitet. Der er en verden til forskel på at sidde med bøjet ryg ind over spisebordet en hel dag, sammenlignet med at have et ordentligt skrivebord og en god kontorstol.

Desværre har kun få af os tilpassede møbler i hjemmet, hvilket fører til øget ømhed og mere belastning på musklerne – simpelthen fordi, at hverken inventar, lyd eller lys er tilpasset til arbejdet.

Kontakt Haubjerg for en gennemført løsning

Hos Haubjerg er vi altid klar til at rådgive dig i professionel indretning af hjemmekontoret. Vi lytter gerne til dine behov og finder en gennemtænkt løsning, som også passer visuelt til din egen stil.

Vores sortiment tæller ergonomisk korrekte kontormøbler som hæve/sænkeborde samt kontorstole, der støtter i lænd og ryg for at mindske den fysiske belastning. At du samtidig kan rejse dig og arbejde, mens blodcirkulationen arbejder og kroppen vågner, er kun et plus for dig selv og effektiviteten.

Foruden borde, stole, opbevaring, afskærmning m.m. hjælper vi gerne med at sikre de ideelle lyd- og lysforhold. Begge dele spiller en stor rolle for arbejdsroen og vores koncentrationsevne.

Få en ergonomisk og æstetisk løsning, der passer til både arbejdsopgaverne og din personlighed.

Kontakt os på 70 20 10 30 eller info@haubjerg.dk.