Hos Haubjerg Indretning er vi specialister i konferenceborde til mødelokaler og kontorrum. Vi dækker jeres behov for professionel rådgivning og vejleder jeres virksomhed i hvilket konferencebord, der passer bedst til jeres ønsker. Vi kan også hjælpe jer med selve indretningen af jeres møde- og konferencelokaler, så I får mest muligt ud af dem.

Vi har stort et udvalg af møde- og konferenceborde, der byder på mange forskellige størrelser og farver – så der er nok at vælge imellem. Vi kan helt sikkert i fællesskab finde det perfekte møde- eller konferencebord til dine lokaler.

Kontakt os for at høre om alle vores forskellige varianter.

 

 

Hvilket konferencebord skal du vælge?

Når der indrettes med et flot konferencebord, kan det klassiske, æstetiske design få rummet til at se mere ekslusivt ud, og det repræsenterer sig godt både overfor medarbejdere og forretningsforbindelser. Med et klassisk konferencebord skaber man nemt den rette stemning, både til kreative og strategiske møder.

Mange vælger vores konferencebord i klassisk og tidløs hvid. Der findes dog en masse andre løsninger, der er lige så pæne og som måske passer bedre ind i indretningen på dit kontor. Vi har et stort udvalg af både konferenceborde, så du kan helt sikkert finde et konferencebord, der passer til dig hos os. Vi tilbyder også at vejlede om farvemuligheder, så konferencebordet skræddersyes til jeres eksisterende kontormiljø.

Konferenceborde af højeste kvalitet

Vores konference- og mødeborde er altid af højeste kvalitet, og holdbarheden matcher det daglige kontorslid. Konferencebordet er nemt at montere og rengøre, og bordben kan aftales med udgangspunkt i jeres ønsker.

Under konferencebordene kan stikdåser skjules så alle medarbejdere og kunder, der sidder ved bordet kan få strøm til deres PC, hvilket giver tryghed og færre forstyrrelser under møderne. En god mødestemning bidrager til god mødekultur, så spørg os om råd og vejledning, når du skal vælge konferenceborde og tilbehør i høj kvalitet. Vi møder gerne op på jeres kontor til en uforpligtende snak.