Panelgardiner

Med panelgardiner får du et spændende udtryk i vinduerne, og samtidig er du garanteret fleksibel afskærmning på alle tider af døgnet. Panelerne kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden og kan placeres lige præcis der, hvor solen generer, eller hvor indsynet skal begrænses.

Panelgardiner er også ideelle som fleksible rumdelere eller vægdekoration.

Mix & Match

Kombiner ensfarvede væv med dekorative mønstre for et spændende udtryk. Panelgardiner og rullegardiner kan med fordel kombineres i samme rum. Stoffet til begge gardintyper vælges nemlig fra samme kollektion, så mulighederne for et unikt udtryk næsten er uendelig.
Du vælger selv bredden på panelerne fra 25 cm op til 120 cm. Højden laves op til 350 cm.

Et målbestilt panelgardin

Er du nysgerrig efter, hvad der gør Luxaflex® skræddersyede panelgardiner så unikke, og hvorfor lige præcis panelgardiner er et godt valg? Læs mere om vores målbestilte panelgardiner >>

Find Luxaflex® panelgardiner hos din nærmeste Luxaflex® forhandler

Vi har forhandlere over hele Danmark med store faglige kompetencer, der står til rådighed for råd og vejledning enten i butikkerne eller hjemme hos dig selv. Samtidig får du mulighed for at udforske de mange målbestilte kollektioner, der rummer gardiner i alverdens farver, mønstre og strukturer.

 

Et kort overblik

  • Fleksibel placering af panelbaner
  • Leg med farver og mønstre
  • Fungerer godt som rumdeler