Patera er en pendeln, Haubjerg Indretning mener er et perfekt bud på en super elegant belysning fra Louis Poulsen. Patera sætter i den grad sit præg i det lokale, hvor pendlen hænges op.

Patera er som en lysende kugle bestående af mange små diamantformede celler. Her er design i fokus, hvor hver celle omhyggeligt er udformet til at fange lyset og indkapsle lyskilden. Den måde hvorpå de åbne celler er udformet, gør at cellerne reflekterer lyset nedefter. Noget af lyset reflekteres dog også opad mod loftet, hvilket igen giver en spændende effekt.

Denne pendel får i flere forskellige størrelser alt efter behov – i en diameter på 45 cm, 60 cm eller 90 cm. Du kan dermed indrette med Patera over spisebordet ( hvis loftshøjden tillader det ), eller i større lokaler som en hall, hvor flot belysning vil byde husets beboere og deres gæster velkommen.

Patera er designet med øje for den nordiske stil. Patera er enkel i sin form og sit udtryk og med sin matte hvide overflad, kan den indgå i enhver møblering. En Patera pendel fra Louis Poulsen udstråler en varm og mere dæmpet lys, der giver skøn stemning i rummet. Vælg derfor også en lyskilde i pendlen som evt. kan indstilles i både styrke og farvetemperatur, så du nemt kan tilpasse lyskilderne i rummet præcis, som du ønsker.