Plisségardiner

Plisségardinet lader på smukkeste vis stramme linier og bløde stoffer gå hånd i hånd. Og den omfattende kollektion gør det til en fornøjelse at gå på opdagelse efter præcist det væv og den farve, der bedst passer ind i dit hjem.

Netop nu finder du en spritny kollektion – fyldt med skønne nye farver og nye iøjnefaldende designs. Du finder også en ny plissébredde på 32 mm, som er særlig velegnet til store vinduespartier. Oplev hele kollektionen hos din nærmeste Luxaflex® forhandler.

Plissé klæder alle former

Deko Plus er mulighedernes gardin. Uanset hvilken form vinduet har, og uanset hvor det er placeret, findes der en løsning, som matcher din stil og dit behov. Det betyder, at du kan nyde plisségardinets enkelthed i både skråvinduer og trekantede vinduer – og skærme af for lyset, præcis hvor der er behov for det.

Sæt dit gardin, som du vil

Et plisségardin med “top down/bottom up”-funktion byder på en fantastisk fleksibilitet i alle husets rum. Træk gardinet op fra bunden på traditionel vis – eller træk det ned fra toppen, hvis du ønsker at skærme af for nysgerrige blikke uden at lukke alt lys ude.
Betjeningen sker enten ved hjælp af snore eller med et lille greb, som sidder på både top- og bundskinne.

Du kan desuden vælge mellem to fantastiske betjeninger: SmartCord® og LiteRise®. Se her, hvordan de fungerer, samt læs mere om dem længere nede.

Et målbestilt plisségardin

Er du nysgerrig efter, hvad der gør Luxaflex® skræddersyede plisségardiner så unikke, og hvorfor lige præcis plisségardiner er et godt valg? Læs mere om vores målbestilte plisségardiner >>

Find Luxaflex® plisségardiner hos din nærmeste Luxaflex® forhandler

Vi har forhandlere over hele Danmark med store faglige kompetencer, der står til rådighed for råd og vejledning enten i butikkerne eller hjemme hos dig selv. Samtidig får du mulighed for at udforske de mange målbestilte kollektioner, der rummer gardiner i alverdens farver, mønstre og strukturer.

 

Et kort overblik

  • Passer til alle vinduesformer
  • Unikke løsninger
  • Spændende farver og mønstrer