Skranker & reception

Uanset hvilken branche din virksomhed tilhører, er førstehåndsindtrykket særdeles vigtigt, hvis du ønsker en positiv oplevelse for din kunde, en samarbejdspartner eller tilsvarende.

En flot reception bør derfor sende seriøse signaler og byde velkommen på en professionel måde.

Receptionsmøbler og skranker

Hos Haubjerg finder du alt inden for moderne receptionsmøbler og indretning, så dit personale kan organisere sig praktisk og effektivt. Alt imens dine gæster føler sig trygge og overladt til gode hænder – allerede fra første øjeblik, de træder ind og ser receptionsområdet.
Skranke ALPA

Skranke ALPA

Flot, enkel og stilren skranke udført i smukt design med "diamant-form" front. Udnyt evt. pladsen bag skranken til et arbejdsbord. Skranken fås i mange udformninger og i spændende overfladematerialer.  

læs mere
Skranke / Receptioner

Skranke / Receptioner

Reception Uanset hvilken branche din virksomhed tilhører, er førstehåndsindtrykket særdeles vigtigt til at påvirke kunder og beslutningstagere i en positiv retning. En flot reception bør derfor sende seriøse signaler og byde potentielle kunder velkommen på en...

læs mere
SPECIAL SKRANKE

SPECIAL SKRANKE

Skab et godt førstehåndsindtryk med specialdesignet skrankeløsninger til jeres reception.Et førstehåndsindtryk er fantastisk vigtigt for at skabe en solid grobund for et muligt samarbejde eller forhandling.Virksomhedens ståskranke skal leve op til jeres funktionelle...

læs mere
BACKUP SKRANKE

BACKUP SKRANKE

Flot og klassisk BACKUP skranke eller receptionsdisk i flot og tidløst design, som kan tilpasses rummet og de mange funktioner, der er behov for. Vælg mellem en BACKUP skranke med NOTE eller et BACKUP hæve/sænkebord for en funktionel, ergonomisk og fleksibel...

læs mere
BASE SKRANKE

BASE SKRANKE

Eksklusiv og stilfuld skranke, som er helt sin egen. En skranke, der tilfører rummet ro og styrke samtidig med at dine gæster får en oplevelse af rummelighed, ærlighed og professionalisme.Skranken består af kraftige sider, som kan indrettes med arbejdsplads. Vælg en...

læs mere

Find den perfekte skranke til receptionen

Hvis du tænker, at en reception er et støvet venteområde, kan vi glædeligt forsikre dig om, at det slet ikke behøver at være tilfældet!

Faktisk kan du med en flotte og moderne receptionsmøbler slå en tyk streg under dit brand og bekræfte kundeemnets forventninger positivt. Den rigtige skranke til receptionen kan med andre ord fremstå med et fysisk udtryk, der matcher den energi din markedsføring, dit personale og dine andre virksomhedsaktiviteter lægger op til. Det er med til at fortælle en kontinuerlig historie og samle den røde tråd omkring hele forretningens image.

Vi tilbyder naturligvis møbler og inventar i både klassisk og moderne stil, så du får den helt rette stil til virksomheden. Desuden finder du loungemøbler, belysning, rumdelere og meget andet, der skaber et indbydende miljø, hvor man som kunde eller gæst kan vente i ro og mag.

Få både form og funktion

Receptionen er naturligvis mere end et kosmetisk træfpunkt. Det er også et arbejdsområde for de ansatte, der skal tage varmt og professionelt imod kunderne.

Hos Haubjerg mestrer vi receptionsindretning, der gør det let for personalet at være imødekommende, fordi deres arbejde understøttes af inventaret.
Vi tilbyder et bredt udvalg af receptionsmøbler, som både i form og funktion passer perfekt ind i arbejdsdagens travle program.

Kontakt vores salgsteam

Kenneth Petersen

Mobil: +45 28 44 01 28
Email: kenneth@haubjerg.dk

Klaus Jørgensen

Mobil: +45 29 39 19 67
Email: klaus@haubjerg.dk

Torben Hansen

Mobil: +45 20 55 39 13
Email: th@fkc.as

Kontakt formular

Kolding

Haubjerg Indretning ApS
Trianglen 27 A,
6000 Kolding
CVR: 32311326
info@haubjerg.dk
Tlf: 70 20 10 30

Odense

FKC Møbler
/En del af Haubjerg Indretning
Hestehaven 21 O, st
5260 Odense S
info@haubjerg.dk
Tlf: 20 55 39 13 / 70 20 10 30

Følg @haubjergindretning