Restaurant inventar og restaurant møbler

De bedste møbler til restaurant og det bedste inventar, er det, der både kan holde til hverdagens brug og samtidig ser flot ud.

Design og funktionalitet behøver dog ikke være et ”enten-eller” valg. Hos Haubjerg Indretning er det faktisk en del af samme sikre koncept, der garanterer dig funktionelle restaurantmøbler og inventar, dine gæste både kan nyde den æstetiske og komfortable side af.

Når man taler indretning af restaurationer, hotel og andet, er design og anvendelighed naturligvis ikke de eneste parametre, der gør sig gældende. Indretning handler i høj grad også om at skabe et rum, hvor både gæster og det arbejdende personale har mulighed for at færdes med en følelse af at være uforstyrrede.

Derfor tilbyder Haubjerg Indretning modul-baseret restaurantinventar, som du let sammensætter med øje for både kvalitet og holdbarhed samt atmosfære og funktionalitet.

 

MODUS MDB

MODUS MDB

Modus, back to back unit, is a functional bench that help to optimize the spaces. It can be placed in the center of the room or aside a wall.

læs mere
MODUS MDL

MODUS MDL

Modus is a soft sitting system, composed by modular units, that can satisfy every furnishing requirements. Upholstery is made by non-deformable polyurethane foam, covered in simil-leather, fabric or customer own material. Different fi nishes can be selected for seat...

læs mere

Innovative restaurantmøbler med unik karakter

Godt interiør er gennemtænkt interiør. Derfor er vi stolte af at tilbyde vores unikke serie af restaurant inventar, som kan indrettes direkte eller anvendes som komponenter, der kan formes og indarbejdes i alle tænkelige lokaler.

Vi fører et stort udvalg af behagelige bænke, stole og borde, der gør omgivelserne fantastiske. Som samlingspunkt spiller bord og stol en afgørende rolle. Ikke bare i form af deres praktiske formål, men også da de som møbler til restauranten har afgørende betydning for måltidets omstændigheder – og dermed den totale oplevelse af sted og stemning.

Når du vælger møbler fra Haubjerg får du blandt andet fornøjelsen af bløde bænke med slidstærkt læderbetræk, borde og stole i kraftigt træ eller hvad med vores modus soft sitting system, der er et perfekt sammenspil af elegant design og funktion.

Da du som indehaver eller bestyrer naturligvis er interesseret i restaurantmøbler, der ser godt ud længe, leveres alt inventar i en slidstærk kvalitet, som er lavet af solide materialer.

Restaurantinventar som totalløsning

Hos Haubjerg Indretning finder du meget mere end blot møbler til restaurant og hotel. Faktisk tilbyder vi totalløsningen, da vi er fuldt leveringsdygtige i alt fra gardiner og solafskærmning til belysning, gulv og tæpper eller sågar vægpaneler og udsmykning.

Nøjagtigt som med vores inventar til restaurationer og hoteller, er det udformet til at imponere visuelt og fungere funktionelt.

Da vi er en virksomhed med sans for kvalitet, design og ikke mindst service, tilbyder vi naturligvis hjælp og rådgivning i form af konsulentbistand, ergoterapibistand, vejledning til indretning og meget mere, så dine møbler til restaurant og hotel går op i en højere enhed med de mange aspekter, der skal tænkes ind i inventarløsningen.

Kontakt os på tlf. 70 20 10 30 – eller på e-mail info@haubjerg.dk – for en uforpligtende snak om indretning.