Rullegardiner

Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem – og kan skabe kontrastfyldte udtryk i vinduerne, eller lade gardinet være en diskret understregning af boligens stil. Det afhænger helt af smag og temperament.

Uanset hvad du er til, er rullgardiner din garanti for optimal afskærmning. Vores rullegardinskollektion byder på et overflødighedshorn af væv, så du frit kan vælge om dine nye gardiner skal holde lyset helt ude, eller blot skærme for solen.

En verden af nye muligheder

Luxaflex® rullegardinskollektionen åbner døren til en verden af fantastiske muligheder. I kollektionen kan du vælge mellem næsten 300 forskellige væv – derfor er du sikker på at finde præcis det udtryk og den funktionalitet, du er ude efter til dit hjem.

Fremtidens rullegardin

Sæt dit gardin, som du vil, helt uden hak, kæder eller andre forstyrrende elementer. Slip for irriterende kæder og hakkende fjedre, når morgensolen skal lukkes ind eller aftenmørket skærmes af. Luxaflex® revolutionerer nu det klassiske rullegardin med en unik teknik, der bringer rullegardinet ind i en helt ny tidsalder.

Luxaflex®’ nyhed LiteRise® rullegardin gør det nemt, let og elegant at justere på gardinindstillingerne. De klassiske kæder eller fjedre er fjernet til fordel for en enkel teknik, der placerer gardinet i præcis den højde, du ønsker. Det eneste der skal til er et lille træk eller skub på gardinets underliste.

Sæt dit personlige præg

Der findes mange muligheder for at sætte dit eget præg på dine rullegardiner, så du får unikke gardiner, som er tilpasset dig og dit hjem.
Rullernegardiner er renset for alle overflødige detaljer, og man kan evt. tilsætte en aluminiumsliste i bunden, så rullegardinet kan tilføre dit rum et stramt og minimalistisk look. Vælg et rullegardin med en flæse forneden, og du skaber et mere romantisk udtryk. Du kan også sætte dit personlige præg på rullegardinet med et dekorativt nedtræk, som understreger stilen.

Et målbestilt rullegardin

Er du nysgerrig efter, hvad der gør Luxaflex® skræddersyede rullegardiner så unikke, og hvorfor lige præcis rullegardiner er et godt valg? Læs mere om vores målbestilte rullegardiner >>

Find Luxaflex® rullegardiner hos din nærmeste Luxaflex® forhandler

Vi har forhandlere over hele Danmark med store faglige kompetencer, der står til rådighed for råd og vejledning enten i butikkerne eller hjemme hos dig selv. Samtidig får du mulighed for at udforske de mange målbestilte kollektioner, der rummer gardiner i alverdens farver, mønstre og strukturer.

 

Et kort overblik

  • Klassisk udtryk
  • Individuelle designmuligheder
  • Spændende farver og mønstre