Sideskab til afskærmning 

Det er ikke svært at stille et sideskab ind på din arbejdsplads.  Sideskabe kan skærme for nysgerrige kolleger, fungere som væg for kunder eller skærme af, hvis man sidder tæt på en mellemgang, hvor mange personer går forbi.

Men hvis sideskabet skal udgøre en funktionel del af indretningen med kontormøblerne og give den enkelte bruger optimal udnyttelse af pladsen, så kræver det, at arbejdspladsen er indrettet korrekt.

En god indretning med hæve/sænkebord, ergonomisk kontorstol og inspirerende opbevaring, giver brugeren lyst til at være på sin arbejdsplads. Det højner arbejdsglæde og trivsel.

Haubjerg Indretning kan lave en kontorindretning, som du trives i. Vi sørger for at din indretning af kontoret bliver indbydende og kontorinventaret placeres, således at arbejdspladsen også er velfungerende. Især opbevaringsdelen i form af praktiske og funktionelle sideskabe.

Vi sikrer den rette blanding af design, ergonomi og funktionalitet. Samtidig har vi fokus på at indretningen udtrykker den signalværdi, jeres virksomhed gerne vil signalere.

Sideskab som opbevaringsmulighed

Sideskabene/udtræksreolerne er perfekte til brug for personlig opbevaring.

Ofte anvender vi sideskabene som afskærmning mellem arbejdspladser. Placer evt. grønne planter på toppen af sideskabet for ekstra højde/afskærmning og opnå dermed yderligere privatsfære og ro. At få antydningen af rum i rum med sideskabene kan have en utrolig stor værdi, og det værdsættes oftest af de ansatte, der arbejder i større åbne kontorlandskaber.  

Sideskabene fås som højre- eller venstrevendt i 2 A4 eller 3A4 højde. Der findes også et sideskab, som kan deles mellem to ansatte ved at placere skabet mellem de ansattes borde. De har så tilgang fra hver deres side til sideskabet. Det er smart.

Haubjerg Indretning tilbyder et bredt tilbehørsprogram som bakkeindsatse, opladningsmuligheder, lille skab med lås, pennebakke, lås m.m.

Skabet fås i mange flotte farver/materialer, med sorte greb, alu greb eller et flot udfræset greb.​

Vil du høre mere om sideskabene, så kontakt os i dag på tlf. 70 20 10 30, eller på e-mail: info@haubjerg.dk.