SKABE OG REOLER TIL KONTORET

Kontorskabe er en praktisk måde at have opbevaringsskabe på, på kontoret, og mange vælger at anvende kontorskabe som rumdelere, så medarbejdere i et stort lokale afskærmes fra midtergangstrafik og kunder.

Et kontorskab kan, foruden funktionen som arkivskab, bidrage til færre forstyrrelser i arbejdsdagen og mere tid til fordybelse. Vi er specialister i indretning af kontorlandskaber med skabe og reoler, også når det handler om at indtænke placering, belysning og arbejdsmiljø.

SKAB ET FUNKTIONELT KONTORMILJØ MED SKABE OG REOLER

En kontorreol til opbevaring af mapper og bøger er praktisk at have i et hjemmekontor. Kontorreoler fås i mange former og størrelser, så det er altid muligt at finde en kontorreol, der passer ind, hvor der er en ledig plads i hjemmekontoret. En kontorreol er ikke bare et praktisk opbevaringsmøbel – kontorreoler kommer i spændende design og farverige kombinationer, som vækker opsigt i rummet.

Reoler til bøger og bolig accessories er igen blevet populære at integrere i hjemmets centrale rum, stuen. En reol med bøger, souvenirs og individuelt udvalgt brugskunst og nips afspejler familiens smag og giver rummet et personligt præg. Reoler fås i mange former og størrelser, så det er altid muligt at finde en reol, der passer ind, hvor der er en ledig plads i stuen. En reol er ikke bare et praktisk opbevaringsmøbel – reoler kommer i spændende designs og farverige kombinationer, som vækker opsigt i rummet.

Vi er altid klar til at rådgive dig og din virksomhed i kontor-opbevaringsløsninger. Kontakt os for uforpligtende råd og vejledning.

 

SIDESKABE

SIDESKABE

Sideskab til afskærmning  Det er ikke svært at stille et sideskab ind på din arbejdsplads.  Sideskabe kan skærme for nysgerrige kolleger, fungere som væg for kunder eller skærme af, hvis man sidder tæt på en mellemgang, hvor mange personer går forbi. Men hvis...

Skabe og reoler til opbevaring

Skabe og reoler til opbevaring

Skabe, skydelågeskabe, overreoler mm. sørger for at skabe overblik og orden i et kontorlandskab. Udnyt de mange muligheder for tilbehør til skabene, og udnyt evt. bagsiden til at påsætte lyddæmpendemateriale, og opnå mere ro i kontormiljøet. Fås modulopbygget og i...