Skærmvægge

På mange arbejdspladser er det blevet almindeligt, at medarbejderne deler arbejdsområde i et åbent kontorfællesskab. Der er mange fordele ved dette storrumskontor, men der er også ulemper. Én af de helt store ulemper er støjniveauet. Støj kan nemlig ødelægge koncentrationen og reducere produktiviteten markant. Det er derfor nødvendigt, at storrumskontoret indrettes med lydabsorbenter, som bl.a. skærmvægge for at reducere støjniveauet.

Skærmvægge er generelt en god løsning i storrumskontorer og store kontormiljøer, da det reducerer støj og larm og dermed forbedrer muligheden for at arbejde koncentreret. For selvom det åbne kontorlandskab tilbyder en fantastisk dynamik og kan bidrage med en positiv atmosfære til arbejdspladsen, er der behov for at værne mod larm og uro med en god akustikløsning – hvilket skærmvæggen er.

Foruden at give dine medarbejdere bedre akustiske omgivelser og reducere koncentrationsbesvær forårsaget af støj, er skærmvægge også glimrende midler til at etablere skillevægge og derved skabe personlige rum til personalet.

Er du interesseret i skærmvægge eller andre lydabsorbenter til dit kontor? Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Soneo

Soneo

Soneo er en serie af funktionelle og minimalistiske skærme i mange størrelser og modeller. Gulvskærmene kan bruges alene eller sættes sammen med andre. Med sin lydabsorberende skal bidrager den til et komfortabelt arbejdsrum. Skærmene er lavet med en ramme fremstillet...

læs mere
Softline 50 table screen

Softline 50 table screen

Softline 50 bordskærme hjælper i åbne kontorrum, hvor der kan være tendens til støj. Skærmene er lydabsoberende og giver en fysisk, men stadig diskret, afskærmning mellem kollegaer - så det er nemmere at koncentrere sig! Du kan tilmed montere hylder på bordskærmen -...

læs mere
Softline 50

Softline 50

Softlines vægskærme er et modulært system, som hjælper med at dele kontoret op og gør det til et mere funktionelt arbejdsrum. Med sin lydabsorberende materiale, skaber det et komfortabelt arbejdsrum. Softline har en ramme af solidt træ og er enorm stabil. væggene er...

læs mere
Softline 30 table screen

Softline 30 table screen

Den klassiske, tidsløse Softline er nu tilgængelig i en tyndere udgave: Softline 30. Det nye design giver et mere nydeligt indtryk, uden at gå på kompromis med skærmeffekten. Selvom det er tyndere, så er skærmen stadig i stand til at absorbere lyd og give ro. Skærmene...

læs mere
Edge Gulvskærm

Edge Gulvskærm

En moderne gulvskærm med rent design og lydabsorberende egenskaber. Kantliste af gummi i syv farver, justerbare fødder og fire forskellige standardstoffer, giver store valgmuligheder. Skærmene er opbygget med 40 mm polyesterfyld som effektivt absorberer lyd og skaber...

læs mere

Moderne skærmvægge med masser af funktion

Når man taler om moderne skærmvægge til virksomheder, er der ikke længere udelukkende tale om skillevægge på fødder.

Hos Haubjerg finder du mange forskellige typer af skille- og skærmvægge, der gør arbejdsmiljøet bedre for dine ansatte.

Vi har naturligvis de traditionelle skærmvægge på både fødder og hjul, men råder samtidig over et spændende udvalg af skærmvægge, der skaber et privat rum for den ansatte ved at adskille skriveborde med afskærmning i flotte farver eller stilrent design.

Reducer støjen

Som nævnt er storrumskontoret blevet mere og mere populært på danske arbejdspladser, hvilket stiller krav til indretningen. Når dine medarbejdere er samlet i samme lokaler, vil lyden fra samtale, arbejdsgrupper, brugen af computer, bevægelser ind og ud af lokalet samt meget andet skabe postyr.

Heldigvis kan du imødekomme generende lyd ved at opstille skærmvægge, så de afgrænser miljøet og skaber stopklodser for lydens cirkulation.

Skab rum til dine medarbejdere

Da det åbne kontorlandskab kan være overvældende, anvender mange de let flytbare skærmvægge til at skabe mindre rum og afgrænsninger, hvorfra ansatte kan koncentrere sig bedre og opretholde et produktivt arbejdsniveau.

På den måde skaber du plads til alle – og sørger for intern effektivitet.

Kontakt os på tlf. 70 20 10 30 – eller på e-mail info@haubjerg.dk – for en uforpligtende snak om skærmvægge og muligheden for at opdele det åbne lokale, så det fungerer for både fællesskabet og individet.