Skolemøbler

Møbler til skoleindretning

Møbler til uddannelsesinstitutioner skal være slidstærke, funktionelle og indbydende. Hver dag bliver kvaliteten af skolemøbler sat på prøve, og her skal møblernes kvalitet skinne igennem. Det er vigtigt, at skolemøblerne er funktionelle og fleksible, så de kan sammensættes efter behov i forskellige undervisningssituationer.

Det er også muligt at indstille skolemøblerne for at imødekomme hver enkelt elevs behov. Et skolemøbel er ikke alene et praktisk og slidstærkt møbel – skolemøbler kommer også i spændende og indbydende design og farverige kombinationer, som motiverer eleverne.

Skamling idrætsefterskole

Skamling idrætsefterskole

Når man skal indrette til efterskoleelever sættes der store krav til kvaliteten af møbler, og kreativitet ved indretningen.Haubjerg har indrettet hos Skamling Design- & Idrætsefterskolen - en skole som beskriver sig selv således:Vi er en ambitiøs efterskole med...

læs mere
Elevborde

Elevborde

Elevborde - vores elevborde er speciel designet til hård daglig brug i undervisnings-miljøer.Vi har et udvalg af mange flotte borde - i mange udformninger - og vi hjælper dig med glæde med at vælge det helt korrekte undervisningsbord.  

læs mere
Elevstole

Elevstole

Robust Elevstol med gaslift.Stole er udviklet med fokus på kvalitet, holdbarhed og ergonimi - så du kan sidde godt og længe.En elevstol, der passer til de fleste elever og gør indlæring lidt bedre.Fås i mange flotte farver - med og uden polstring. En flot stoleserie,...

læs mere
Elevskabe

Elevskabe

Elevskabe  Elev/garderobe-skabe, som dækker behovet for opbevaring af skolematerialer lige fra indskoling - til de videregående uddannelser.Vi har standard-løsninger.Vi har special-løsningerVi har lige det, der passer til jeres behov.  

læs mere
Fællesområder

Fællesområder

Skab siddezoner i fælles-arealer med vores flotte modulsystem. I kan frit sammensætte modelsystemer til at skabe læsehjørne, hyggehjørne - eller et siddested, hvor de unge oplader deres mobiler. Modulerne kan med fordel anvendes til at skabe Rum i Rum. 

læs mere

Kontakt vores salgsteam

Kenneth Petersen

Mobil: +45 28 44 01 28
Email: kenneth@haubjerg.dk

Klaus Jørgensen

Mobil: +45 29 39 19 67
Email: klaus@haubjerg.dk

Torben Hansen

Mobil: +45 20 55 39 13
Email: th@fkc.as

Kontakt formular

Kolding

Haubjerg Indretning ApS
Trianglen 27 A,
6000 Kolding
CVR: 32311326
info@haubjerg.dk
Tlf: 70 20 10 30

Odense

FKC Møbler
/En del af Haubjerg Indretning
Hestehaven 21 O, st
5260 Odense S
info@haubjerg.dk
Tlf: 20 55 39 13 / 70 20 10 30

Følg @haubjergindretning