Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Skranker & reception indretning

Uanset hvilken branche din virksomhed tilhører, er førstehåndsindtrykket særdeles vigtigt til at påvirke kunder og beslutningstagere i en positiv retning.

En flot reception bør derfor sende seriøse signaler og byde potentielle kunder velkommen på en professionel måde.

Hos os finder du alt til moderne reception indretning, så dit personale kan organisere sig praktisk og effektivt bag skranker og arbejdsstationer, mens dine gæster kan føle sig trygge og overladt til gode hænder fra første øjeblik, de træder ind i receptionsområdet.

Skranke ALPA

Skranke ALPA

Flot, enkel og stilren skranke udført i smukt design med "diamant-form" front. Udnyt evt. pladsen bag skranken til et arbejdsbord. Skranken fås i mange udformninger og i spændende overfladematerialer.  

læs mere
Skranke / Receptioner

Skranke / Receptioner

Reception Uanset hvilken branche din virksomhed tilhører, er førstehåndsindtrykket særdeles vigtigt til at påvirke kunder og beslutningstagere i en positiv retning. En flot reception bør derfor sende seriøse signaler og byde potentielle kunder velkommen på en...

læs mere
SPECIAL SKRANKE

SPECIAL SKRANKE

Skab et godt førstehåndsindtryk med specialdesignet skrankeløsninger til jeres reception.Et førstehåndsindtryk er fantastisk vigtigt for at skabe en solid grobund for et muligt samarbejde eller forhandling.Virksomhedens ståskranke skal leve op til jeres funktionelle...

læs mere
BACKUP SKRANKE

BACKUP SKRANKE

Flot og klassisk BACKUP skranke eller receptionsdisk i flot og tidløst design, som kan tilpasses rummet og de mange funktioner, der er behov for. Vælg mellem en BACKUP skranke med NOTE eller et BACKUP hæve/sænkebord for en funktionel, ergonomisk og fleksibel...

læs mere
BASE SKRANKE

BASE SKRANKE

Eksklusiv og stilfuld skranke, som er helt sin egen. En skranke, der tilfører rummet ro og styrke samtidig med at dine gæster får en oplevelse af rummelighed, ærlighed og professionalisme.Skranken består af kraftige sider, som kan indrettes med arbejdsplads. Vælg en...

læs mere

Sæt ansigt på jer selv!

Hvis du tænker, at en reception er et støvet venteområde, kan vi glædeligt meddele dig, at det slet ikke er tilfældet.
Faktisk kan du med en flot og moderne reception indretning slå en tyk streg under dit brand og bekræfte kundeemnets forventninger positivt ved at fremstå med et fysisk udtryk, der matcher den energi din markedsføring, dit personale og dine andre virksomhedsaktiviteter lægger op til.

En god indretning er med til at samle den røde tråd omkring din virksomheds image.

Hos os kan det lade sig gøre, da vi tilbyder møbler og inventar i både klassisk, minimalistisk og en mere farverig stil. Desuden finder I loungemøbler, belysning, rumdelere og meget andet, der skaber et indbydende miljø, hvor man som kunde kan vente i ro og mag, mens ansatte har de bedste rammer til at byde velkommen.

Når praktisk er perfekt.

Receptionen er naturligvis mere end et kosmetisk træfpunkt.

Det er ligeledes et arbejdsområde for de ansatte, der skal tage varmt og professionelt imod kunderne.

Derfor tilbyder Haubjerg receptionindretning, der gør det let for personalet at være imødekommende, fordi deres arbejde understøttes af inventaret. Vi tilbyder din virksomhed et bredt udvalg af receptionsmøbler, som passer perfekt ind i arbejdsdagens travle kalender.

Find inventar og møbler til receptionen, og skab et miljø med det bedste fra form og funktion.

Kontakt os på tlf. 70 20 10 30 – eller på e-mail info@haubjerg.dk – for en uforpligtende snak om receptionindretning og kunsten at skabe en værdifuld velkomst.